Giresun'da yolcu minibüsü dereye devrildi: 7 ölü 4 yaralı

Giresun'un Espiye ilçesinde yolcu minibüsü dereye devrildi. Kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

GİRİŞ 14.07.2019 16:18 GÜNCELLEME 14.07.2019 19:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Giresun'un Espiye ilçesinde yayladan dönenleri taşıyan yolcu minibüsü sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

 

 



Kaza, saat 15.00 sıralarında Espiye ilçesi Ericik köyünde meydana geldi. Karaovacık yaylasından dönenleri taşıyan yolcu minibüsü, kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. 

Bölgeye AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

 

 

KAYNAK: DHA, AA
YORUMLAR 9
  • bilgece 4 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef ordaki sürücüler o tehlikeli yollarda aşırı hız yapıyorlar, tehlikeli araç kullanıyorlar...
    Cevapla
  • keresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    15-20 yaş arası o yollarda kamyonla şov yapardık aklımız bir karış vadada iken bişey olmazdı. profesyonel olmak kazayı getiriyor demekki. ehliyet kurslarında fizik dersi verilmeli. benim frenim sağlam mantığı yok, arabanın kendi ağırlık kuvveti var. bunları bilmeli insan. her önüne gelen şöför olmuş, kural bilmez yol bilmez insanlar yüzünden nice canlar gidiyor. bu kazanın detayını bilmiyoruz ama o kadar yolcu taşıyorsan adam gibi süreceksin o arabayı, havaya girmeyeceksin.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun. demekki yol medeniyettir. Yayla yolları da en güvenli şekilde yapılmalı. Chpli belediyelerin tek derdi işçi kıyımı.
    Cevapla
  • Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde nedense bir acelecilik var çok aşırı sürat yapıyoruz ya ne olur gideceğiniz yere 15 dakika geç gidersiniz ama sağlam gidersiniz otobanda tırlar bile çok suratli gidiyorlar ben 100 km hız ile gidiyorum adamlar beni sollayıp gidiyorlar bunların denetlenmesi gerekir
    Cevapla
  • Saka 4 yıl önce Şikayet Et
    Acelleri gelmiş gibi heryere acele gider bu millet yeter bir sakin olun
    Cevapla
  • ABDULKADİR BARIŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı hız araç kontrolünü zayıflatır, dönemeçlere doğru hız azaltılmazsa kaza ihtimali yükselir. Bence yollardaki hız kontrolleri, denetimler, yaptırımlar yetersiz. Kendim de araç kullanıyor ve bazı şoförlerin aşırı hızlı gittiklerine tanık oluyorum. Etkin yaptırım olmayınca, trafik ahlakı olmayınca genellikle kazalar meydana gelebiliyor. İşin kader boyutu da var ama Allah önlem almamızı sonra tevekkül etmemizi buyurmaktadır. Yine de haberde geçen kazada vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!