'Evi ne gözetliyorsun' deyince dehşet saçtı

Konya'da 17 yaşındaki M.C.Ç, "Evi niye gözetliyorsun" diyen 63 yaşındaki komşusunu çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurarak öldürdü, eşi ile 3 yakınını yaraladı.

'Evi ne gözetliyorsun' deyince dehşet saçtı
'Evi ne gözetliyorsun' deyince dehşet saçtı
GİRİŞ 14.07.2019 20:37 GÜNCELLEME 14.07.2019 20:39
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Konya'da, M.C.Ç. (17), kendisine ''Evi niye gözetliyorsun? Evin fotoğraflarını niye çekiyorsun?'' diyen komşusu Mehmet Çakın'ı (63) çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurarak öldürdü, eşi Şengül ile oğulları Cihan ve Mustafa Çakın ile ailenin yakını Mustafa Gürüler'i ise yaraladı. M.C.Ç. ve babası Yılmaz Ç., gözaltına alındı.

​Olay, saat 15.00 sıralarında, merkez Meram ilçesi Kozağaç Mahallesi Şehit Mustafa Yılmaz Sokak'ta meydana geldi. Mehmet Çakın, husumetli olduğu karşı komşusunun oğlu M.C.Ç.'nin yanına gidip, iddiaya göre "Evi niye gözetliyorsun? Evin fotoğraflarını niye çekiyorsun?'' dedi. Bunun üzerine ikili arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgaya, Mehmet Çakın'ın eşi Şengül, oğulları Cihan ve Mustafa ile yakını Mustafa Gürüler ve M.C.Ç.'nin babası Yılmaz Ç. de dahil oldu. Bu sırada M.C.Ç., av tüfeğiyle komşularına ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Mehmet, Şengül, Cihan ve Mustafa Çakın ile Mustafa Gürüler yaralandı.

 

 



İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mustafa Çakın, evin bahçe kapısının önünde sağlık görevlilerince yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. 4 yaralı ise ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Geçen yıl da çıkan tartışmada Mustafa Çakın'ın evine pompalı tüfekle ateş açtığı belirtilen M.C.C. ile babası Yılmaz Ç. polis ekiplerince gözaltına alındı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    ateş etmeye aklı eriyorsa çocuk değildir suç işlemeye aklı eriyorsa çocuk değil aklı ermeyene çocuk denir
    Cevapla
  • Mst 4 yıl önce Şikayet Et
    Suç suctur yaşı tutmuyor diye az ceza alirsa adalet olmaz 50 sene fln yatsın
    Cevapla
  • Burhanettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın hükümleriyle değilde, batıl beşeri hükümlerle hükmedilirse olacağı bu. Böyle alçaklık olurmu bir aileyi ortadan kaldırmaya çalışıyorsun. Veyl olsun yok olsun beşeri batıl sistemler. Var olsun canlara can katan Allah'ın nizamı şeriat.
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    17 yaşında olduğu için adalet gene tecelli etmeyecek. Gidecek 3 yıl yatacak çıkacak, gene öldürecek. Örnekleri çok bu ülkede öldüren değil, yaşatan bir adalet istiyoruz. Öldüren ölsün ki başkaları da ölmesin.
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi ve hukuki olarak insanlara hak etmedikleri özgürlüğü ellerine verirseniz olacak olan ancak bu olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı