Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit polislere karanfil

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Gölbaşı'ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti, şehitlerin fotoğraflarının bulunduğu alana karanfil bıraktı.

Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit polislere karanfil
Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit polislere karanfil
GİRİŞ 15.07.2019 14:23 GÜNCELLEME 15.07.2019 14:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Şentop ve Soylu, darbe girişiminde 44 polisin şehit olduğu Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. Şentop ve Soylu, şehit olan özel harekâtçıların fotoğraflarının bulunduğu platforma karanfil bırakıp, darbe gecesinden kalan ve bombanın yaydığı ısıdan dolayı eriyen silahların sergilendiği Özel Harekât Başkanlığı Müzesini gezdi.

Şentop, müzedeki anı defterine şunları yazdı: "Aziz milletimizin şerefli evlatları; 15 Temmuz gecesi istiklalimize, irademize ve vatanımıza kasteden hainlerin karanlık tertibine karşı canlarınızı siper ettiniz ve şehadete yükseldiniz, milletimiz uğradığımız ihanetin faillerini unutmadığı gibi siz kahramanlarını da gönlünün en üst müstesna mevkiinde tutmakta ve bağrından sizleri çıkardığı için gurur duymaktadır. Size vatan müdafaasını vazife bilmeyi öğreten şuuru, ahlakı ve imanı tazimle selamlıyoruz. Sizler artık Allah'ın rahmetine ve Peygamberin şefaatine emanetsiniz. Milletimiz, hatıranıza ve bu uğurda canınızı adadığınız mukaddesata merbuttur, sadıktır ve böyle kalmaya da kararlıdır. Ruhuz şad, şehadetiniz makbul olsun."

YORUMLAR 2
  • Atakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece silahlar mı eridi canlar erimedi mi ve o canları alan hain ve emri veren yaşıyorsa söylenecek söz bitmiştir Allah Türkiye Milletini korusun
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir devletin Kurumunu bombalayanın hele bir de kamu görevlisi ise haklı hiç bir gerekçesi,izah edecek hiç bir seviyesi yoktur. İdamı hak, yaşaması utançtır,dört duvar arası da olsa.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!