Erdoğan yeni binanın açılışında konuştu: Asla teşebbüs edemeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainlerin hedefi olan ve bombalarla vurularak yıkılan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılışında konuştu. Erdoğan, "Milletine ve devletine bağlı askerimiz, polisimiz oldukça hiçbir güç bir daha 15 Temmuz benzeri işgal girişimlerine teşebbüs edemeyecektir" dedi.

Erdoğan yeni binanın açılışında konuştu: Asla teşebbüs edemeyecekler
Erdoğan yeni binanın açılışında konuştu: Asla teşebbüs edemeyecekler
GİRİŞ 15.07.2019 17:38 GÜNCELLEME 15.07.2019 18:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

FETÖ'cü hainlerin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin en önemli yerlerinden biri de hiç şüphesiz Ankara Emniyet Müdürlüğü olmuştu. Emniyet binası, kalkışmanın henüz ilk saatlerinde FETÖ'cü hainlerce bombalarla hedef alınmış, şehitlerin olduğu bina kullanılamaz hale gelmişti.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, darbe girişiminin üçüncü yılında açılışı yapılan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının hizmete girmesi kapsamında düzenlenen törende konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"FETÖ'cülerin her türlü saldırısına direnenlere şükranlarımı sunuyorum.

 

 

15 Temmuz'da bu hainlerin gözlerini kin bürümüştü. FETÖ'cülerin kin ve nefretinden Ankara Emniyetimiz de nasibini aldı. Tanklarla kuşatılan, bombalanan bu bina kullanılamaz hale gelmişti. Şimdi sizlere daha iyi hizmet verecek bir binanın açılışını yapıyoruz.

"Hiçbir güç asla teşebbüs edemeyecek"

Milletine ve devletine bağlı askerlerimiz, polislerimiz, istihbaratçılarımız olduğu sürece hiçbir güç bir daha asla 15 Temmuz benzeri işgal girişimlerine teşebbüs edemeyecektir.

15 Temmuz gecesi 251 şehit verdik. O gece ayrıca 2193 insanımız da gazilik payesiyle şereflendi. Milleti, bayrağı, vatanı, devleti için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Yüce Mevlam şehitlerimizi cennetiyle, cemaliyle müşerref kılsın. Onları Peygamber Efendimize komşu eylesin.

"Nisan 2020'de son noktayı koyarız"

Alamaz diyorlardı, 8. uçak bugün geldi. Nisan 2020'de son noktayı koyarız. Hava savunma sisteminde dünyada sayılı ülkelerden biri haline geliyoruz. Hedefimiz Rusya ile ortak üretime geçmek.

FETÖ ile mücadele

Bir Müslüman bir delikten 2 defa sokulmamalı. Bizim de hatalarımız oldu ama gereğini 2010 itibariyle ortaya koyduk. Gereğini yaptık ve yapıyoruz." 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • KuzeyinLordu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah kolaylık versin Reis biz günde 10 saat çalışmaya dayanamazken sen gece gündüz demeden ayaktasın Allah yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle.
    Cevapla
  • asi43 4 yıl önce Şikayet Et
    polise Bayram tatili yok ek ücret yok sağa sola çekiyor 24 saatin 20 saati çalışıyor bunları görmeden öğretmenlere imamlara hemşirelere 3600 ek gösterge yapılıyor Adalet nerede
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 4 yıl önce Şikayet Et
    batılı siyasetçiler günde en fazla sekiz saat çalışırken Başkanımız sanki bir makine gibi 7/16 çalıştırılıyor... merkel haftada bazende ayda bir ekranlara çıkarken Reisimizin canlı yayına çıkarılmadığı gün yok ben şahsen üzülüyorum!
    Cevapla
  • ILHAN GURBETE 4 yıl önce Şikayet Et
    sevgili kardeslerim gurbeten yaziyorum ama inanin kalbim hep sizlerle bu hainlerin yaptiklarini hala aklim almiyor hic unutmadim unutmayacagimda etkinliklere baktim icim kan agliyor baktikca gözlerimden yaslar süzülüyor sehitlerimizin önünde saygi ile egiliyorum vatan onlarin sayesinde var
    Cevapla
  • UNUTMA 4 yıl önce Şikayet Et
    !!!! 15 TEMMUZ'u UNUTMA ve UNUTTURMA !!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü