3 ile yayıldı: Ölü sayısı 14'e yükseldi

Mersin, Niğde ve Adana'da 20 gündür süren metil alkolden zehirlenme vakalarında en son olarak 64 yaşındaki V.Y. de hayatını kaybetti. Bu gelişme ile birlikte 3 ilde 20 günde toplam 14 kişi kaybetmiş oldu.

3 ile yayıldı: Ölü sayısı 14'e yükseldi
3 ile yayıldı: Ölü sayısı 14'e yükseldi
GİRİŞ 16.07.2019 07:48 GÜNCELLEME 16.07.2019 10:58
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Adana’da metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan V.Y. (64), hayatını kaybetti. Mersin, Niğde ve Adana’da, 20 günde, metil alkol zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı 14’e yükseldi.

 

 

Metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle öğle saatlerinde Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan V.Y., tedaviye alındı. Yoğun bakıma alınan V.Y., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. V.Y.’nin cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ADANA’DA ÖLÜ SAYISI 5’E YÜKSELDİ

 

 

Kentte metil alkolden zehirlenip Adana’da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırılan 3 kişiden 2’si yaşamını yitirmiş, diğeri ise tek gözünü kaybetmişti. Yine metil alkol zehirlenmesi nedeniyle Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 2 kişi, bir gün aralıkla hayatını kaybetmişti. V.Y.’nin de hayatını kaybetmesiyle Adana’da metil alkol şüphesiyle ölenlerin sayısı 5’e yükseldi.

20 GÜNDE 14 ÖLÜM

Mersin’de son 15 günde metil alkol zehirlenmesiyle hastanelere başvuran 31 kişiden 8’i, Niğde’de 1 kişi yaşamını yitirmişti. Adana’da yaşamını yitiren 5 kişi ile birlikte, 3 ilde metil alkol zehirlenmesinden yaşamını yitirenlerin sayısı 14 oldu.

YORUMLAR 33
  • feyellll 4 yıl önce Şikayet Et
    içkinin faydaları
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkole ve Sigaraya %400 zam yapılmalı, bu şekilde hepsi kullanmaktan vazgeçer.
    Cevapla
  • DERVİŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben sarhoş eden her içeceğe karşıyım. Dinimiz haram kılmıştır. Bu olay resmen toplu katliam yapmak gibi bir şey! Sahte kolonya yapılsa da,yüzünüze sürdüğünüzde kör olursunuz. Bu ölen insanlar arasında bizim insanımız da var,Ruslar da var,bazen Avrupalılar da olabiliyor. Ve bunu merdiven altında yapan katilleri ve bunu bilerek ,çok para kazanmak için müşterisine veren restoran sahibini veya müdürünü,bence müebbet hapse mahkum edecek kanun çıkarmazsanız,bu ölümler devam eder! Artık önlem alın!
    Cevapla
  • aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    alkol zammına devam. yakında hiç alkol içen kalmıcak.
    Cevapla
  • alpertunnga 4 yıl önce Şikayet Et
    bizimde tam olarak istediğimiz bu alkole yenik düşecek zayıf kişilikli insanlar istemiyoruz
    Cevapla
  • aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    İçki süründürür...sahtesi hemen gerçeği yavaş yavaş öldürür..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu