Kalp masajıyla kurtarılan hala ile yeğeni hastanede hayatını kaybetti

Bolu'da trafik kazası sonrasında kalp masajıyla hayata döndürülen 11 yaşındaki Rüveyda ile 29 yaşındaki halası Zeynep Kaya kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Kalp masajıyla kurtarılan hala ile yeğeni hastanede hayatını kaybetti
Kalp masajıyla kurtarılan hala ile yeğeni hastanede hayatını kaybetti
GİRİŞ 16.07.2019 09:20 GÜNCELLEME 16.07.2019 11:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bolu’da, dün TEM Otoyolu’nda 2’si ağır 5 kişinin yaralandığı kazada, kalp masajıyla hayata döndürülen Rüveyda (11) ve halası Zeynep Kaya (29) kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti. 

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında TEM Otoyolu Dörtdivan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan Ümit Kaya (34) idaresindeki 01 Y 9187 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak refüje uçtuktan sonra bilgilendirme tabelasının direğine çarparak takla attı. 

Hurdaya dönen otomobilde bulunan sürücü Ümit Kaya ve araçta yolcu olarak bulunan kardeşi Zeynep Kaya, çocukları Rüveyda (11), Eslem Kaya ile annesi Cevriye Kaya yaralandı. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

 

 

Kalp masajıyla hayata dönmüşlerdi 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan Zeynep Kaya ve yeğeni Rüveyda Kaya’nın nabızlarının atmadığını farketti. Kalp masajı yapılan hala ve yeğeni hayata döndürüldükten sonra diğer yaralılarla birlikte İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ve İzzet Baysal Tıp Fakültesi Acil Servislerine kaldırıldı. 

Kalp masajı yapılarak hayata döndürülen Zeynep ve Rüveyda Kaya, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün gece saatlerine hayatlarını kaybetti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş Yavaş Yavaş. Gideceğiniz yere 1 saat geç gitmek ailenizden hayatınızdan önemli değil.
    Cevapla
  • Karaalioglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalarını versin yarabbim ailesine ne acıdır o. Kurban olurum senin o minik ayaklarına yavrum benim. Allah ikisini de ailesine bağışlar inşallah. Rabbim haklarında, hepimizin hakkında hayırlısını versin.
    Cevapla
  • Orhan38 4 yıl önce Şikayet Et
    Yavv ölmusler zaten sen ne diyon..kafan iyi mi..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası