10 liraya aldıkları uyuşturucu sonu oldu

İzmir'de 10 liraya uyuşturucu hap alan 4 gençten 2'si, gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Gençlerden birisi hayatını kaybederken, arkadaşı da tedaviye alındı.

10 liraya aldıkları uyuşturucu sonu oldu
10 liraya aldıkları uyuşturucu sonu oldu
GİRİŞ 16.07.2019 13:50 GÜNCELLEME 16.07.2019 14:19
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

İzmir’de tanesi 10 liraya sentetik uyuşturucu hap satın alan 4 gençten 2’si gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Gençlerden Oğuzhan Değirmenci yaşamını yitirirken arkadaşı İ.B. ise tedaviye alındı. 

 

 

14 Temmuz Pazar akşamı İzmir’in Buca ilçesinde meydana gelen olayda, Oğuzhan Değirmenci (19) ve arkadaşı İ.B. iddialara göre, 333. Sokak’ta bulunan bir apartmanın giriş katında bulunan evi günlük olarak kiraladı. Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi olan ve özel bir firmada çalışan Oğuzhan Değirmenci, askerden yeni gelen arkadaşı İ.B. ve diğer 2 arkadaşı ile birlikte Gediz semtinde adını bilmedikleri bir kişiden 21 adet uyuşturucu sentetik hap satın aldı. Tanesini 10 liradan aldıkları haplarla birlikte marketten alkol de satın alan gençler, kiraladıkları eve gitti. 

 

 

İddialara göre, haplardan 5’er tane içen gençlerden Oğuzhan Değirmenci ve İ.B. aldıkları alkolün de etkisi ile fenalaştı. İ.B.’nin durumu bildirmesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerince Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine kaldırılan Değirmenci, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yapılan müdahale sonrası hayati tehlikeyi atlatan arkadaşı İ.B.’nin tedavisine devam edilirken evdeki diğer 2 kişinin ise paniğe kapılarak kaçtığı öğrenildi. 



Geriye motosikleti kaldı 

İzmir Adli Tıp Kurumundan alınan Oğuzhan Değirmenci’nin cenazesi Menderes’te toprağa verilirken 19 yaşındaki gençten geriye ise olayın yaşandığı evin bahçesine park ettiği motosikleti kaldı. 

Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan iki kişiyle sentetik uyuşturucu hapları satan zehir tacirinin yakalanması için operasyon başlattı. 

Evinin odasını kiraya veriyordu 

Öte yandan olayın yaşandığı 333. Sokak 14 numaradaki apartmanın giriş katındaki dairede ikamet eden G.N. isimli kadının, evini böldüğü ve yasa dışı olarak bir odasını günlük kiraya verdiği ifade edildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 24
  • Sena İzmir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ana baba İslami ahlakı vermezse olacağı bu
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    yorumun biri İzmir li ,normal bir durum demiş..kardeşim,ben aslen baba tarafından Aydın lıyım,ve İzmir dede 20 senem geçti.gencin resmini koymuşlar,ve bu şahıs ana baba tarafından aslen İzmir liyse bana her türlü lafı de.gencin tipine,saç rengine ve kaşlarına dikkat et,tipik bir doğulu.ve zaten uyuşturucunun kaynağıda doğu şehirleri,bilhassa Diyarbakır ve Mardin.ve ne yazık uyuşturucu kullanımıda nerdeyse yurdumuzun bütün şehirlerine yayılmış durumda,keşke sadece İzmir de olsa.
    Cevapla
  • falcon 4 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuk doğu veya güneydoğulu değil bişey biidiğin yok boş konuşuyorsun ayrıca neyin peşindesin toplumsal bir sorun var ortada sen gelmiş ne diyorsun
    Cevapla
  • Ötüken 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gencin doğulu olma ihtimali sıfır. Sen ırkları hiç bilmiyorsun. Bu
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes sucu burda baskalarda buluyor. Kim dedi uyusturucu alin diye? Anne Babalari yok mu bunlarin? Kendi suclari!!
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet o bir günlüğüne kiralanan evleri denetlemeli...o evlerki kaçak işçi çalıştıran işyerleri gibi,kimin kaldığı,ne yaptığı belli değil.
    Cevapla
  • vecihi 4 yıl önce Şikayet Et
    gençlerin sigara almaları zorlaştırılıyor ama uyuşturucular leblebi gibi satılıyor.çok garip bir durum
    Cevapla
  • Göktürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu alanlar ne aldıklarının gayet farkındalar, sosyal medyada teşvik edilirse zaten ne yapar eder bulur. Fiyatı 10 lira olduktan sonra
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki