ODTÜ'yü ayağa kaldıranlar PKK'nın ağaç katliamına sessiz

Geçtiğimiz günlerde ODTÜ'de yapılması planlanan yurt inşaatında ağaçların kesildiğini iddia eden bir grup protesto yapmıştı. Protestoda kullanılan çirkin ifadeler tepki çekmişti. Hafta sonu ise terör örgütü PKK, Muğla'da çıkan orman yangınını üstlendi. Ancak ODTÜ'de 'ağaçlar için' protesto düzenleyenler, terör örgütüne hiçbir tepki göstermedi.

ODTÜ'yü ayağa kaldıranlar PKK'nın ağaç katliamına sessiz
ODTÜ'yü ayağa kaldıranlar PKK'nın ağaç katliamına sessiz
GİRİŞ 16.07.2019 14:19 GÜNCELLEME 16.07.2019 14:22
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

ODTÜ'de yapılması planlanan öğrenci yurdu için belirlenen alanda ağaçlara sarılan ve kesilmemesi için protesto düzenleyen öğrenciler, terör örgütü PKK'nın yaktığı ormanlarla ilgili sessiz kalıyor. 

 

 

Terör örgütünün yaptığı ağaç katliamına tepki gösterilmediğine dikkati çeken TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı, AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, ODTÜ'lülerin ikircikli tavrını eleştirdi. 

Yurt inşaatının kötü niyetle yapılıyormuş gibi gösterilmesinin yanlış olduğunu vurgulayan Kılıç, şunları söyledi:

 

 

"Zamanında ODTÜ’ye yapılacak olan yola da böyle bir tutum sergilenmişti. Ama bugün yapılan o yolu en çok yaygara koparanlar kullanıyor. Bugün o yol yapılmasaydı, Eskişehir yolu kaos ortamına dönecekti.

Ağaçlar kaldırılır yerine yenileri getirilir. Ama terör örgütünün yaktığı, bertaraf ettiği ağaçlara kimse karşılık vermedi. Bu haksızlıktır. Yapılacak olan iyi şeyleri karalamaktır. Hizmetin önünü kesmektir."

 

Orman yangınlarını terör örgütü PKK üstlendi

ODTÜ'LÜ KIZIN POLİSE AĞIR HAKARETİ!

Protestolar sürerken ODTÜ'lü bir öğrenci, görevli polise hakaretler yağdırmıştı. "Onurunuz varsa fuhuş yapıp, limon satarsınız" diyen öğrenciye, bir başka öğrenci de bağırarak destek vermişti:

KAYNAK: YENİAKİT
YORUMLAR 33
  • URFALI 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden bu odtü kapanmıyor.
    Cevapla
  • Urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bölücü örgüt yok edilmeli ve ülkede gündem teşkil etmemeli
    Cevapla
  • Kendileri 4 yıl önce Şikayet Et
    Terörist kendileri terörist i kınamazlar
    Cevapla
  • nail 4 yıl önce Şikayet Et
    ODTÜ den mezun olup vatana millete hayıriçin hizmet eden bir kişi çıktı mı acaba hep pkk sevici hainler yetişiyor bu kadar ağaç seviyorsanız tema vakfından fidan alın ormanlara hayrınıza dikin siz hayırsevmezsiniz her şeye hayır dersiniz hayır anlayışı farklı bunların bu beyinleri kim ykıyor
    Cevapla
  • ASILBEY06_ÇUBUK 4 yıl önce Şikayet Et
    Zihniyeti bozukları Allah ıslah etsin.Meselenin ağaç,çiçek,böcek olmadığı,Türkiye düşmanlarıyla bir olup parçalamak,bölmek,zayıflatmak olduğunu IQ su 50 olan bile anladı ama ,bu embesiller anlamadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu