Elazığ'da kız arkadaşıyla yürürken tartışıp itişip kakışan bir kişi, o sırada orada bulunan bir kişi tarafından tokat yedi, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

GENÇTEN ŞİDDET GÖRDÜ

Olay, geçtiğimiz günlerde kent merkezinde bir cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaş olduğu tahmin edilen bir kız ile erkek arasında telefon nedeniyle tartışma ardından itişip kakışma yaşandı.

KIZ VATANDAŞTAN YARDIM İSTEDİ, VATANDAŞ GENCE TOKAT ATINCA...

Bu sırada kız, orada bulunan Ferhat Çalışkan'dan yardım istedi. Kızı itip kaktığını da gören Çalışkan da şahsa tokat attı. Tokat atılması nedeniyle bu kez kız Ferhat Çalışkan'a tepki gösterdi. Yaşanan ilginç olay ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Ferhat Çalışkan da olay anının güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medyasında, "Herkes kendine yakışanı yapar. Herkes videoyu izlesin ve hala insanlığın ölmediğini görsün. Bu olay 3 gün önce benim başıma geldi. Elazığ'ın iklimi serttir ama insanı merttir" ifadeleriyle paylaştı.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • muallim 17.07.2019 13:48
    Ya kardeşim sizin yardımdan anladığınız anladığınız sadece darp etmekmi. insan önce arayı bulmaya çalışır. Hem kimin haklı kimin haksız olduğunu nereden biliyorsunuz. Belkide kız oğlandan yanlış şeyler istediği için ve istediğini alamadığı için intikam almaya çalışıyor. Her durumda kadınmı haklı olmalı.
  • izle 17.07.2019 13:25
    izle izle gül:D asfdasf
  • Zzz 17.07.2019 12:22
    Helal olsun toprağıma
  • cevat 17.07.2019 12:13
    adamın eline sağlık
  • habiblacin 17.07.2019 11:54
    kadınlara bu kadar musahamakar neden davranılıyor kadın suçlu olamazmı sordunmu neden vurdun adama aptal herif.. kadın olunca ne oluyor hani eşitlik adaletimizde bu yönde karar alıyor kadınsa haklıdır erkekse haksızdır yazık yazık
Daha fazla yorum görüntüle