Polis tek tek böyle tespit etti!

Isparta’da yayalar için kırmızı ışık denetimi yapan polis ekipleri, göre göre ihlal yapan yayalara cezai işlem uyguladı. Polis kamerasıyla kayıt altına alınan kırmızı ışık ihlalleri sonucu, yaklaşık 1,5 saatte, 7 yayaya toplam bin 645 lira tutarında cezai işlem uygulandı.

Polis tek tek böyle tespit etti!
Polis tek tek böyle tespit etti!
GİRİŞ 17.07.2019 14:17 GÜNCELLEME 17.07.2019 14:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin en işlek noktalarından Kaymakkapı Meydanı’nda kırmızı ışık denetimi yaptı. Alışılmışın dışında bu kez trafikteki araçları değil, yayaları kontrol eden ekipler, polise görmelerine rağmen kırmızı ışıkta geçen yayalara 235’er lira tutarında cezai işlem uyguladı.

Yaklaşık 1,5 saat devam eden ve polisin kamerayla kayıt altına aldığı ışık ihlalleri kapsamında 7 yayaya toplam bin 645 lira tutarında ceza yazıldı. İhlal yapan yayaların, geçiş için kendilerine öncelik sağlayacak butonları da kullanmadıkları gözlendi.

İhlal yaptığı gözlenen ve polis ekipleri tarafından ceza yazılmak üzere, kimlik belgeleri istenen bazı yayalar ışığı görmediğini savunurken, bazıları da aceleleri bulunduğunu öne sürdü.

 

 

Trafik polisi, yayaların karşıdan karşıya geçerken yolda araç bulunmamasına değil, kırmızı ve yeşil ışık durumuna göre hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

Polis, ceza yazdığı yayaları ayrıca ikaz ederek, kırmızı ışık ihlali yapmamaları konusunda da ayrıca uyardı.

Öte yandan, uygulamaların farklı zaman dilimlerinde devam edeceği öğrenildi.

YORUMLAR 10
  • mevlüt 4 yıl önce Şikayet Et
    Arka plakayı elinizle kapatıp kaçaydınız ya hemşerim, gitti 236 lira vıışş !!! :)
    Cevapla
  • Makyuz 4 yıl önce Şikayet Et
    İst. Güngören deki kaldırıma park eden araçları da tespit etseler çeşke. Kör gibi yanlarından geçip gidiyorlar.
    Cevapla
  • gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakın işte burada bir haksızlık var. bu denetimler olsun, Radar olsun Her zaman ve her yerde 7/24 olsun. Radar ekibi 2 saat veya üç saat çalıştığı süre zarfındaki ihlalleri tespit ediyor. Cezai işlem , sadece o saatte oradan geçenlere uygulanıyor. Aynı yerden defalarca geçerek Kural ihlali yapan, hız ihlali yapanlar, Radar Ekibi olmayınca , işin içinden sıyrılıyor. Onun için bu denetimler ve cezalar , Her zaman ve her yerde , herkese eşit bir şekilde uygulanmalı.
    Cevapla
  • Husnu 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletin kanun ve kurallarina uymak 54 farzdan biridir.Devletin radarina yakalananlar para cezasi ile kurtuluyor.Bence bunlar sanslilar.Cunku cezayi bu dunyada oduyorlar.Devleti aldattigini zannedenlerin kendisi aldaniyor.Onlara da ceza obur tarafta
    Cevapla
  • isa 4 yıl önce Şikayet Et
    O memurları gözetleyip en ufak ihlallerinde içişleri bakanlığına şikayet etmek ferek o zaman.
    Cevapla
  • Kurallar 4 yıl önce Şikayet Et
    Yayalar bilinçlenmeli. Arac kullandığım esnada ışıklarda beklerken yeşil ışık yandiginda hareket edecek iken iki bayan yayanın birbirine geç geç geçiş üstünlüğü bizim dediğini duydum:=))).onlar geçti mecburen beklemek zorunda kaldık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler