Katil zanlısı: Zavallı çocuk, üzüldüm ona

Mersin'de çıkan kavgada Yusuf Mertkan'ın hayatını kaybettiği kavgada K.Ü. tutuklandı. Adliyeye götürülen K.Ü., "Neden yaptın" sorusuna, "Pişmanım, ağladım. Zavallı çocuk, üzüldüm ona" cevabını verdi.

Katil zanlısı: Zavallı çocuk, üzüldüm ona
Katil zanlısı: Zavallı çocuk, üzüldüm ona
GİRİŞ 19.07.2019 10:45 GÜNCELLEME 19.07.2019 10:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mersin'de iki grup arasında çıkan, Yusuf Martkan'ın (28) hayatını kaybettiği kavgada K.Ü. (27) ile C.E. (27) tutuklandı. Pompalı tüfekle Yusuf Martkan'ı öldürdüğü önü sürülen K.Ü., adliyeye götürülürken gazetecilerin 'Neden yaptın?' sorusu üzerine "Pişmanım, ağladım. Zavallı çocuk, üzüldüm ona" dedi.

Olay, önceki gün Turgutreis Mahallesi'nde meydana geldi. Akraba oldukları öğrenilen K.Ü., M.Ü. (26) ile karşılaştıkları C.E. ve Yusuf Martkan arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, taraflar birbirlerine pompalı tüfeklerle ateş açtı. K.Ü.'nün silahından çıkan saçmaların isabet ettiği Yusuf Martkan kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Martkan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

 

 



Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kavgaya karışan 3 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında katil zanlısı K.Ü., gazetecilerin 'Neden yaptınız, pişman mısınız?' sorusuna, "Pişmanım, ağladım. Zavallı çocuk, üzüldüm ona. Olmayacak bir şey oldu. Alkollüyken bana saldırdılar" dedi.

Sağlık kontrolünün ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden katil zanlısı K.Ü. ve kavgada silah kullandığı öne sürülen C.E. tutuklanarak cezaevine konulurken, M.Ü. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • alican 4 yıl önce Şikayet Et
    Mafya olmaya hevesli grupların çatışması.Her ilde bunlardan var.Hani yasalar yetersiz olmayıp üstüne cezalarda hafif kalmazsa belkide bu olay yaşanmayacaktı.Bunlar meydanlarda cirit atar oldu.Haraç çeteleri,çek senet tahsili,tehdit ve zorbalıkla mala konmalar.Sonumuz vahim..
    Cevapla
  • Sami 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün kötülüklerin anası alkol ve türevleri maşallah güzel ülkemde su gibi tüketiliyor.sonuc ortada.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    öyle yok kendine acındırmayı bırak pompalı tüfek ne geziyor elinde çekeceksin cezanı bir insanı hayattan silmek o kadar kolaymı alkollüymüşte bilmem ne hikaye
    Cevapla
  • cevat 4 yıl önce Şikayet Et
    idam edin bunları yaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!