Barışmak için buluştular, çatışma çıktı: 1 ölü 1 yaralı

Gaziantep'te aralarında husumet bulunan iki grup, barışmak için bir araya geldi. Ancak buluşmada çıkan kavga silahlı çatışmaya döndü. Bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Barışmak için buluştular, çatışma çıktı: 1 ölü 1 yaralı
Barışmak için buluştular, çatışma çıktı: 1 ölü 1 yaralı
GİRİŞ 21.07.2019 14:00 GÜNCELLEME 21.07.2019 14:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, Abdullah B. ve oğlu İdris B., husumetli olduğu İbrahim Halil Deniz ile barışmak için bir araya geldiğinde aralarında kavga çıktı. Silahlı kavgada,  İbrahim Halil Deniz hayatını kaybederken, Abdullah B. bacağından yaralandı. Oğlu İdris B. ise gözaltına alındı. 

Olay, dün akşam saatlerinde, Nizip- Gaziantep yolundaki Keklik Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Fırıncılık yapan Abdullah B. ve oğlu İdris B., husumetli oldukları İbrahim Halil Deniz'le barışmak için buluştu. Bir süre sonra taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle taraflar birbirlerine yanlarındaki tabancayla ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği Abdullah B. ve İbrahim Halil Deniz kanlar içinde yere yığılırken, silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

 

 

Sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapılan 2 yaralı, hastaneye kaldırıldı. Özel hastanede tedaviye alınan İbrahim Halil Deniz, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Abdullah B.'nin ise Nizip Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği bildirildi. 

İdris B. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • lazoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Barış kan dökmek anlamına mı geliyor o yörelerde merak ediyorum.
    Cevapla
  • Gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    Barışmaya tabanca ile gitmek....
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu simdi,ne kazandiniz..ogul hapiste,biriniz oldu,digeriniz ayaktan yarali topal ordek gibi agrili sancili bir sekilde hayat gecireceksiniz..Allah akil fikir versin,,
    Cevapla
  • ecdad 4 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm çözüm ya şimdi çözüldü sorununuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!