Tarla sahibine duygulandıran not: Hakkınızı helal edin

Çankırı'da 112 Acil Servis ekibi, yol kenarındaki bir tarladan kelek kopardı. Kopardıkları keleklerin parasını taşın altını bırakarak notla helallik istemeleri tarla sahibini duygulandırdı.

Tarla sahibine duygulandıran not: Hakkınızı helal edin
Tarla sahibine duygulandıran not: Hakkınızı helal edin
GİRİŞ 21.07.2019 16:59 GÜNCELLEME 21.07.2019 17:02
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Çankırı'da, 112 Acil Servis ekibi yol kenarındaki bir tarladan kopardıkları keleklerin parasını tarlada taşın altına bırakarak yazdıkları notla tarla sahibinden helallik istedi.

 

 

Merkeze bağlı Germece köyünde yaşayan Bayram Çelik, sabah saatlerinde tarlasına gittiğinde taşın altına sıkıştırılmış 5 lira ve bir not buldu.

Parayı ilk gördüğünde şaşkınlık yaşayan Çelik, notu okuduğunda ise duygulandı.

 

 

Çelik'in bulduğu notta "4 adet keleğinizi kopardık hakkınızı helal edin. 5 lira bırakıyoruz. Çankırı 112 Ekibi" yazısı yer alıyor.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, gördüğü manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi.

"ŞAŞIRDIM VE GURURLANDIM"

Helallik isteyen sağlık ekiplerine hakkını helal ettiğini belirten Çelik, "Notu ve parayı görünce ilk başta şaşırdım. Bir yandan da gururlandım. İnsanlık ölmemiş. 112'de çalışan arkadaşlarımız keleklerimizden koparmış ve karşılığını bırakmış. Hakkımı helal ediyorum. 112 çalışanlarımız başımızın tacı. Para bırakmalarına bile gerek yoktu. Kim olduklarını bilmiyorum ama kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 31
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış... İmamı azamin babası suda bulduğu bir elmayı ısırdığı için 2 sene kölelik yaptı. İmamı azam 3 günde hafız oldu. Eğer babası o elmayı isirmasaydi(ki sahibi onu kızıyla evlendirip helal etti. Sonra o evlilikten imamı azam doğdu) 1 günde hafız olacaktı. İzinsiz kimse bişey alamaz. Canın cekmesin
    Cevapla
  • huzur 4 yıl önce Şikayet Et
    hafız değil kardeş , hatim etti. 1 gunde 3 gunde hafiz mi olunur
    Cevapla
  • Yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    Vay be
    Cevapla
  • seko 4 yıl önce Şikayet Et
    çok biliyorsun herşeyi ...
    Cevapla
  • okn 4 yıl önce Şikayet Et
    çankırı 112 ekibi reklam olmuş. paranı bıraktın reklam niye yapıyon.
    Cevapla
  • kaptan 4 yıl önce Şikayet Et
    112 calisan i olmaya gerek yok insan olmanin geregi bunu gerektirir kaldiki müslüman olmanin geregi zaten bunu yapmayi mecbeur eder yoksa hak olayi var ki ALLAH afftesin ama dürüst ce davranan o 112 ekibini de tebrik etmek lazim cünki unutulan ISLAM I degerleri MÜSLÜMAN olmayan halkimiza hatirlatmis lar saolsunlar müslüman olmayan dedim cönki degiliz en azindan samimi degiliz bunu da kabul etmek gerek aksini mi söylüyosun kardes !! hadi yaa müslüman sin demek !!! hadi ya!! biraz alayci oldu farkindayim ama hakikat bu
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadığım şu; marketlerde kelek bulunabilir. Ordan alıp yiyin afiyetle. Hamile biri mi vardı ki tarladan aldınız canı çekti diye. Yani artık çoğaldı bu tür vakalar. Adam dese ki benim 4 kelek 20 lira, 15 daha isterim, nolacak. Yoksa hakkımı helal etmem derse nolacak. Bizim millet anlayışlıdır afiyet olsun der, ama birinin tersine gelirse...
    Cevapla
  • Aciii 4 yıl önce Şikayet Et
    Alma kardesim bide övunuyor 5 lira birakmis reklam mi oldu şimdi 5 tl ye reklam ...
    Cevapla
  • M~E~T~İN 4 yıl önce Şikayet Et
    10 tl bıraksalarmış iyimiş 5 tl az
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir