Ceset kokusu mahalleyi sarınca gerçek ortaya çıktı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 5 gün önce öldüğü tahmin edilen 60 yaşındaki bir adamın cesedi, mahalleyi dayanılmaz bir koku sarınca bulundu.

Ceset kokusu mahalleyi sarınca gerçek ortaya çıktı
Ceset kokusu mahalleyi sarınca gerçek ortaya çıktı
GİRİŞ 22.07.2019 12:10 GÜNCELLEME 22.07.2019 12:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Pamukkale'de 5 gün önce ölen bir şahsın cesedi bulundu, mahalleli kötü kokudan adeta nefes alamadı.

KÖTÜ KOKU DUYULDU

Edinilen bilgiye göre olay, Dokuzkavaklar Mahallesi 2097 sokakta meydana geldi. Sokaktaki iki katlı binanın ikinci katında oturan Mevlüt Dağdaş isimli vatandaş, sabah erken saatlerde işten eve geldiğinde çevrede dayanılmaz kötü bir koku olduğunu fark etti. Kedi ya da köpek leşinden şüphelenen Dağdaş, bina çevresini kontrol etti.

CESET KOKUSUNUN GELDİĞİ EV

Dağdaş, ardından binanın alt katında oturan Nimet Taş’ın (60) evinden geldiğini fark etti. Daha sonra kapıyı çalan Dağdaş, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, eve girmek için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Polis, itfaiye yardımıyla içeri girdi. Eve giren ekipler, şahsın öldüğünü belirledi. Ceset yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

OKSİYEN TÜPÜYLE GİRDİLER

Öte yandan şahsın ölümü nedeniyle mahalleyi dayanılmaz bir koku sardı. İtfaiye ekipleri, cesedi çıkarmak için eve oksijen tüpleri ile girdi. Çevredeki vatandaşlar da kıyafetleriyle burunlarını kapatmak zorunda kaldı. Yapılan ilk incelemede cesedi şişmiş olan Taş’ın yaklaşık 6 gün önce öldüğü belirlendi. Şahsın ölüm nedeni araştırılırken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. 

YORUMLAR 5
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    insanları bu hale getiren yaşam şartlarının ağırlaşmasıdır.ben çocukluğumda bir ailede karı kocanın birlikte çalıştığını az gördüm. eskiden çoğu kadın ev hanımıydı,kocanın kazancı aileye yetiyordu. artık bir ailede çalışabilecek durumda olan herkes çalışıyor,ve ailenin kimseyle,komşularıyla ilgilenecek zamanı olmuyor,olaki kendi çocuklarıyla bile ilgilenemiyorlar.
    Cevapla
  • Extra 4 yıl önce Şikayet Et
    "Komşusu aç yatarken rahat edemeyen bir yaşayıştan; komşusu ölü yatarken rahatına bakan bir yaşam tarzına.... Nerden nereye....
    Cevapla
  • hüseyin abi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun sizin komşuluğunuza.. kedi köpek beslemeye devam edin..
    Cevapla
  • Demir Ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    BİR MÜSLÜMANIN KOMŞUSU BEŞ GÜN EVİN DE KOKUYANA KADAR hiçbir komşusu farkına varmıyorsa o şehrin mahallenin sokağın Müslümanlık la insanlıkla bir alakalarının kalmadığını gösterir
    Cevapla
  • Mustafa Bilgiç 4 yıl önce Şikayet Et
    doğru
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?