Kardeşlerini öldürüp 3 yeğenini yaralamıştı: Sınırda yakalandı

Yozgat'ta tartıştığı 2 kardeşini öldürüp, 3 yeğenini yaralayan zanlı sınır kapısından sahte kimlikle geçmeye çalışırken yakalandı.

Kardeşlerini öldürüp 3 yeğenini yaralamıştı: Sınırda yakalandı
Kardeşlerini öldürüp 3 yeğenini yaralamıştı: Sınırda yakalandı
GİRİŞ 22.07.2019 19:28 GÜNCELLEME 22.07.2019 19:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yozgat'ta, tartıştığı 2 kardeşi öldürdüğü, 3 yeğenini yaraladığı iddiasıyla aranan zanlı, Sarp Sınır Kapısı'ndan sahte kimlikle geçmeye çalışırken yakalandı.

 

 

Alınan bilgiye göre, Yozgat'ın Yerköy ilçesinde 3 Temmuz'da silahla 2 kardeşini öldürdüğü, 3 yeğenini yaraladığı gerekçesiyle aranan zanlı,  "Esat Kına" adına düzenlenmiş kimlikle Türkiye-Gürcistan sınırındaki Sarp Sınır Kapısı'ndan geçmek istedi.

Güvenlik güçlerinin şüphelenmesi üzerine yapılan incelemede ibraz edilen kimliğin sahte olduğu tespit edildi.

 

 

Gözaltına alınan zanlının, yapılan detaylı soruşturmada Yerköy Sulh Ceza Hakimliği tarafından "kasten öldürme" suçundan aranan Hacı Y. olduğu belirlendi.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde 2 kardeşin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın şüphelisi olduğu tespit edilen Hacı Y. hakkında işlem başlatıldı.

Tartışma sonrası dehşet saçmıştı

İddiaya göre, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir plastik fabrikasının sahipleri, fabrikanın idari kısmında toplantı yaparken işletmenin devri ve taşınması konusunda tartışmıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle ağabeyleri Hacı Y. (63), belindeki silahla kardeşlerine ve yeğenlerine ateş edip kaçmıştı. 

Yaralanan Hasan Y. (48), M. Ali Y. (47), Mustafa Y, Murat Y. (25) ve Yıldırım Y. (16), 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yozgat Şehir Hastanesi, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Yerköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış,  kardeşler Hasan Y. ve M. Ali Y, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Olaydan sonra kaçan zanlı Hacı Y'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahim krusun. Bu nasil bir anlayis. Dunya mali icin kardesleriyin ve yigenleriyin canian kast edeip kiyacaksin. Varsa bir anladmasizlik kanuni yonden cozeceksin. Ne olacak en kotu sartta sana yuzde on daha pay duser Allahindan bulsun dersin kendine yeni bir hayat secersin. Ne oldu simdi? Hem iki kardedten oldun ki bu vijdan azabi seni yer bitirir ve geri kalan omeunu hapiste fecirecen. Allahim cumlemizi bu tur kaza belalardan korusun muhafaza eylesin. Amin.
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali dost; kardesim sen benim yorumumu okumadan mi cevap yazdin. Ben Zaten yorumuma dua ederek baslayip dua ederek sonlandirdim.
    Cevapla
  • ali dost 4 yıl önce Şikayet Et
    kinama basina gelir dua et
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler