Adana'da 3 kişinin, sokakta yakaladıkları gebe kediyi köpeğin önüne atıp parçalamasını izlemesi güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesi'nde, bakkal Zehra Kuşçu'ya ait "Çıtır" isimli kedi, pitbull cinsi köpek tarafından telef edildi. Olay anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Görüntülerde, 3 kişi yanlarındaki köpekle yolda ilerlediği sırada park halindeki minibüsün altında bekleyen kediyi görüyor. Bu sırada zanlılardan biri aracın altındaki kediyi alıp köpeğin önüne atıyor.

Kedi köpeğin saldırısı sonucu telef oluyor. Bu anları bir kadın, bebek arabasındaki ve yanındaki iki çocuğuyla çaresizce izliyor. Olayın ardından şüpheliler bölgeden uzaklaşıyor.

Hayvanın sahibi Zehra Kuşçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, esnaf komşularının haber vermesiyle olay yerine gittiklerini ancak kediyi kurtaramadıklarını belirtti. Yapılanın "canilik" olduğunu belirten Kuşçu, "O kedi ailemizden biri gibiydi." dedi.

Kuşçu'nun şikayeti üzerine polis ekipleri, şüpheli 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Osmanlı1453 01.08.2019 14:19
    Kötü evlat yok kötü analar var kötü babalar var. Ulan evlat değil terörist yetiştiriyor katil canı saygısız ukala kibirli egoist bir nesil yetiştiriyor analar babalar. Eeeee hesab günü yakın..
  • Naim 01.08.2019 13:42
    Suçlu olan, çocuklarına dinimizi Allah'ımızı peygamberimizi merhameti ahlakı canlı sevgisini öğretmemiş ailelerdir.
  • Mert 01.08.2019 13:18
    Pitbull cinsi köpekler yasak arkadaslar. Gorunce polis e zabıt a ya şikayet edin.
  • Coskun 01.08.2019 12:35
    cocukta olsa cezalandırımalı
  • Yildiz.. 29.07.2019 01:18
    Allah ıslah etsin. Bu cezasız kalmamalı..
Daha fazla yorum görüntüle