Polis otosuna ateş açan şüpheli tutuklandı

Çorum'da çıkan kavgadan sonra kaçan ve yaşanan kovalamaca sırasında pompalı tüfekle polis otosuna ateş açan zanlı tutuklandı.

Polis otosuna ateş açan şüpheli tutuklandı
Polis otosuna ateş açan şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 24.07.2019 17:45 GÜNCELLEME 24.07.2019 17:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çorum'un İskilip ilçesinde, çıkan kavga sırasında kaçan ve yaşanan kovalamaca sırasında polis otosuna pompalı tüfekle ateş açtığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli M.A., tutuklandı.

Olay, önceki gün öğle saatlerinde ilçe merkezinde bir market önünde meydana geldi. İlçede idiaya göre aralarında kız meselesi nedeniyle husumet bulunan Ü.D, M.A., M.K. ile A.S. sokakta karşılaştı. Karşılaşmanın ardından taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında gruptan bir kişi A.S’ye kurusıkı tabancayla ateş etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin geldiğini gören şüpheli 3 kişi kaçtı. Kaçan şüphelileri polis ekipleri takibe aldı. Kovalamaca sırasında, kaçan şüphelilerden M.A., pompalı tüfekle rast gele ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar olay yerşne gelen polis ekip otosunun camlarına isabet etti. Kaçışlarını sürdüren 3 şüpheli, bölgeye takviye ekiplerin gelmesiyle yakalanarak, gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

CORUM'DA POLIS OTOSUNUN KURSUNLANMASIYLA ILGILI  1 KISI TUTUKLANDI. FOTO:CORUM-DHA

Sorgularının ardından adliye sevk edilen şüphelilerden M.A. tutuklandı, diğer şüpheliler M.K ve Ü.D. de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • cafer 4 yıl önce Şikayet Et
    biri tutuklaniyor ikisi serbest. diğer ikisininde ceza almasi gerek . sucu biri ustleniyor ikisi serbest var mi boyle dünya. polis asker devleti simgeler. polise verilen değer devlete verilen değerdir. dünyada ki adalet sistemi polise verilen değerden belli olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir