İŞKUR üzerinden A101, BİM ve ŞOK mağazalarına personel alımı devam ediyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Türkiye genelinde bulunan A101, BİM ve ŞOK mağazalarına farklı kadrolar için tecrübeli-tecrübesiz personel alımı yapılıyor. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde...

İŞKUR üzerinden A101, BİM ve ŞOK mağazalarına personel alımı devam ediyor!
İŞKUR üzerinden A101, BİM ve ŞOK mağazalarına personel alımı devam ediyor!
GİRİŞ 30.07.2019 09:28 GÜNCELLEME 30.07.2019 09:28

Türkiye’nin 81 ilinde binlerce mağazaları bulunan A101, BİM ve ŞOK marketler zincirinde istihdam edilmek üzere tecrübeli veya tecrübesiz çok sayıda personel alımı yapılıyor. Kasiyer, reyon görevlisi, satış danışmanı, beden işçisi, satış nezaretçileri, perakende satış görevlisi, market elemanı gibi kadrolara yapılacak alımlar için başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup başvuru şartları ilan sayfasında bulunmaktadır. İşte o ilanlar...

 

BİM PERSONEL ALIMI

Yıl içinde üç yeni bölge merkezinin yanısıra 598 (+20 FİLE) yeni mağaza açarak mağaza sayısında yaklaşık %10 oranında büyüme kaydeden BİM, 2018 yıl sonu itibariyle Türkiye’de 6.672 (FİLE ile 6.736) mağaza sayısına ulaşmıştır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir. 

 

Buna göre; kasiyer, reyon görevlisi, satış danışmanı, beden işçisi, satış nezaretçileri, perakende satış görevlisi, market elemanı kadrolarına çok sayıda personel alımı yapıyor.

BİM Personel Alımı

Başvuru İçin Tıklayınız!  (Açılan sayfada yer alan ''İş Yeri Ünvanı'' yazan kısıma ''BİM'' yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz)

A101 PERSONEL ALIMI

A101, Türkiye’nin 81 ilinde 914 ilçesinde, 6850 mahallesinde, günde yaklaşık 3,5 milyon kez mağazalarını ziyaret eden müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için İŞKUR üzerinden ilan açarak personel alımı yapıyor. 

A101 Personel Alımı

Başvuru İçin Tıklayınız!  (Açılan sayfada yer alan ''İş Yeri Ünvanı'' yazan kısıma ''A101'' yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz)

ŞOK PERSONEL ALIMI

ŞOK, Türkiye’nin 81 ilinde 6.642’yi aşan mağazası, 24 dağıtım merkezi ve 25.000’e ulaşan çalışanıyla, müşterilerinin temel ihtiyaç maddelerinin tamamına yakınını “tek yerden” ve evlerine en yakın noktadan karşılamalarını sağlamayı hedefleyen ŞOK marketler zinciri bünyesine farklı kadrolar için personel alımı yapılıyor.

ŞOK Personel Alımı

Başvuru İçin Tıklayınız! (Açılan sayfada yer alan ''İş Yeri Ünvanı'' yazan kısıma ''ŞOK'' yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...