Erdoğan'dan çok sert sözler: Cibiliyetin bu, ama seni kurtarmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'ndaki konuşmada Kılıçdaroğlu hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Bay Kemal Türkiye'nin emir alır hale geldiğini söylüyor. S-400'lerde, Kuzey Suriye'de emir alıyor muyuz, almıyor muyuz? Ama sen alırsın senin cibiliyetin bu. Ankara'dan İstanbul'a yürümen kurtarmayacak.'' dedi.

GİRİŞ 26.07.2019 12:41 GÜNCELLEME 26.07.2019 13:22
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

 

 

Bay Kemal Türkiye'nin emir alır hale geldiğini söylüyor. Bay Kemal, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti bizim dönemimizde asla ve kata emir alan bir ülke olmamıştır. Biz kimseden emir almadık, bundan sonra da öyle devam edeceğiz. S-400'lerde, Kuzey Suriye'de emir alıyor muyuz, almıyor muyuz? Ama sen alırsın senin cibiliyetin bu. Ankara'dan İstanbul'a yürümen kurtarmayacak. Onları inlerinde vuruyoruz. Sen onlarla berabersin. Senin adamların onların tabutlarını taşıyadursun, biz şerefli insanlara omuz veririz. IMF'e borcu biz mi yaptık? 23,5 milyar dolar borcumuz varken, 2013 mayısında bu borcu sıfırladık. Tutturmuş yeni nakaratı o; tek adam, tek adam. Türkiye'nin itibarı düşmüş... Sen kaç ülkeyi gezdin, gördün? Bizim derdimiz o değil. Benim BM Genel Kurulu'ndaki konuşmalarımı saptıracak kadar yalana yanlışa başvuruyor. İzle bu sene BM'de nasıl bir konuşma yapacağım izle.

YORUMLAR 81
  • Ata21 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp mecbur olmayana kadar olumlu bir şey söylemez ülke için secim vaatlerini saymazsak tabi.ama sadece söyler asla bir adım atmaz milli olarak.chp nin milliyetçiliği osmanlıyı yıkmaktır parçalamaktır başkada milliliği milliyetçiliği yoktur yy özeti budur chp nin.Allah bu beladan reisi tüm mazlumları ülkeyi korusun bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • Egeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis lütfen şu zevata bay kemal demeyin Yalan rüzgarı çok daha iyi anlatır Saygılar
    Cevapla
  • Yeni 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu gerçek mi diye düşünesim geliyor bazen , bir genel başkan bu kadar mı sığ bakış açısı olur! Sadece CHP de olduğu için ona oy verenler için acınası durum..
    Cevapla
  • Ayder Ayder 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu biraz milli ol ülke meselesinde yabancı milletlere,değirmen olma
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kemal biz seni 15 Temmuz dan tanıyoruz bu vatana nasıl sahip çıktığını. Allah a hamd olsun ki. Bu topraklar üzerine vatan sevdasına bürünmüş şanlı şehitlerin kanı var. Bu vatan sevgisine tutulmuş liderleri bu millet biliyor artık. Koltuk sevdası ile vatan sevgisi bir olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'