Dilenci kadınların kırık yumurta tezgahı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, marketten aldıkları bir koli yumurtayı kaza sonucu kırmış gibi yapıp ardından gözyaşı döken, bu anları gören kişilerin ise acıyıp para yardımında bulunduğu iki kadın, zabıta ekipleri tarafından merkeze götürüldü.

Dilenci kadınların kırık yumurta tezgahı!
Dilenci kadınların kırık yumurta tezgahı!
GİRİŞ 26.07.2019 20:52 GÜNCELLEME 26.07.2019 20:54
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Olay, öğleden sonra Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. Yanlarında biri bebek iki çocuk bulunan iki kadın, Yunus Timi polislerinin dikkatini çekti.

 

 

Motosikletli ekipler, kadınları bir süre uzaktan takibe aldı. Bir süre dilendikten sonra topladıkları paralarla iki kadının markete girdiği gören polis, kadınların marketten yumurta kolisiyle çıktığını fark etti.

YUMURTALARI KIRIP ÖNÜNE KOYUYOR, İNSANLAR ACIYIP PARA VERİYOR

Daha sonra kolideki yumurtaları kırıp, önlerine koyarak ağlayıp tekrar dilenmeye başlayan iki çocuklu kadınları görenler, acıyıp, para verdi.

 

 

Dilenci kadınların kırık yumurta oyununu fark eden polisler, kimlik kontrolü yaptı.

Konya’dan Denizli’ye geldikleri öğrenilen iki kadın ve çocukları Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 30
  • Musa 4 yıl önce Şikayet Et
    Gecenler McDonalds a girdim Dondurma almak icin orda bir kadin gördüm resmen yemek icin yalvariyor ama vermiyorlar bende dayanamadim dedimki istedigini verin ben öderim sonra cikardim 10 Euro eline verdim al dedim cok tesekkür etti bana bende mutlu oldum Allah katinda sevab isledim diye parayi alinca cikti gitti yemek yemedi kendimi enayi yerine koydum :( iyilik yapayim dedim daha cok üzüldüm insanlarin bu haline buarada almanyada oldu bu olay
    Cevapla
  • HKN 4 yıl önce Şikayet Et
    Berlindede bir sürü Romania cingenesi, hepsi yalanci düzenbaz. Para vermeyin kardesim. hodon camiye veya baska bir yere hayir yapin .
    Cevapla
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    benim işyerinede 2 kişi geliyor yıllardır tanıyorum artık hepte ameliyat olacak hastaya yardım istiyor birde elde 5 10 tllik tomar var uyanık olun böyle sahtekarlarada kanmayın
    Cevapla
  • yoldangeçenmaydonoz 4 yıl önce Şikayet Et
    dizi sektöründen sonra dilencilik ve dolandırıcılık sektöründe de dünyada isim yapabilecek zeki yeteneklerimiz var:)
    Cevapla
  • Dikiştutmaz Sabri. 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim dilenene para veriyorsa Allah onuda dilendirsin.Özellikle ithal dilencilere.Çünkü onların hepsi ekip senden benden zengin.Tefecilik yapıp senden benden aldığı parayla para satıyor çoğu.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tuzaga bende düştüm ya memleket adan zye hirsiz olmus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar
Selçuk Bayraktar'dan PKK destekçisi Geerdink'e iki dilde yanıt