4 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Pençe Harekâtı ile koordineli olarak, Irak kuzeyi Metina bölgesine düzenlenen hava harekâtı ile PKK bölücü terör örgütüne ait silah mevzii, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler etkili şekilde vuruldu, 4 terörist daha etkisiz hale getirildi" denildi. Devam eden Pençe Harekatı'nda ise etkisiz hale getirilen terörist sayısı 72 oldu.

4 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi!
4 PKK'lı terörist daha etkisiz hale getirildi!
GİRİŞ 27.07.2019 09:10 GÜNCELLEME 27.07.2019 09:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Irak'ın kuzeyindeki Metine bölgesine düzenlenen hava harekatında 4 terörist etkisiz hale getirildi. 

Milli Savunma Bakanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, Pençe Harekatı ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine hava harekatı düzenlendi. 

Harekatta bölücü terör örgütü PKK'ya ait silah mevzisi, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler vuruldu, 4 terörist daha etkisiz hale getirildi. 

SAYI YÜKSELİYOR

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde devam eden Pençe Harekatı'nda etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist sayısının 72 olduğu bildirildi.

Bakanlıktan yapılan ikinci açıklamada ise Kuzey Irak'a düzenlenen hava harekatında 4 teröristin daha etkisiz hale getirildiği açıklandı. Açıklamada şöyle denildi:

''Pençe Harekâtı ile koordineli olarak, Irak kuzeyi Metina bölgesine düzenlenen hava harekâtı ile PKK bölücü terör örgütüne ait silah mevzii, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler etkili şekilde vuruldu, 4 terörist daha etkisiz hale getirildi.'' 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Vur vur bitmiyor itler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!