Kahraman genç kedi için canını hiçe saydı

Ordu'nun Ünye ilçesinde fuel-oil dolu kuyuya düşen kediyi kurtarmak isteyen genç az daha canından oluyordu.

GİRİŞ 27.07.2019 17:40 GÜNCELLEME 27.07.2019 17:40
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Günün kahramanlık haberi Ordu'dan geldi. Kahraman genç, kedi için canını hiçe saydı. Kediyi kurtarmak için fuel-oil dolu kuyuya girdi.

 

 

HİÇ DÜŞÜNMEDEN KUYUYA GİRDİ

Olay, Ünye'nin Burunucu Mahallesi Çamlık mevkisinde meydana geldi. Özgür Ege Şire isimli 19 yaşındaki genç, çamlık alan içerisinde gezerken yakınlarda bulunan kuyunun içerisine kedi düştüğünü gördü. Kedinin fuel-oil dolu kuyu içerisinde daha fazla çırpınmasına dayanamayan genç hemen kuyuya girdi. Kediyi kurtarmasının ardından üzerindeki kıyafetlerle beraber kuyudan çıkmaya çalışan genci çevredekiler ve devriye görevi yapan gece bekçileri fark etti. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasından kuyudan çıkarılan Özgür Ege Şire, yaptığı insanlık örneğiyle herkesin taktirini topladı. 

"İNSANLIK ADINA YAPTIM"

Dün akşam yaşanan olay anını anlatan Özgür Ege Şire, "Yaptığım tamamen insanlık adına yapılan bir şeydi. Herkesin yapacağı hareketin olması gerekmektedir. Ben yaşanan olayda onların içerisinde hayvan sevgisinin aşılanmasını istiyorum. Toplumumuzda böyle haberlerin çıkmasından ziyade vicdanlı olmasının daha güzel olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

 

 

ÇEVREDEKİLER VE BEKÇİLER YETİŞTİ

Olay anında gencin kuyudan çıkmasını duyan çevre sakinleri ve gece bekçileri üzeri fuel-oil kaplanmış genci hemen kuyudan çıkararak sağlık ekiplerine haber verdi. Kendi canını hiçe sayarak kedinin hayatını kurtaran genç adeta bir anda herkesin kahramanı oldu. 

Olay anını anlatan görgü tanıklarından Uğur K., "Ben çamlıkta geziyordum. Birden gencin biri kedinin kuyuya düşmesinin ardından onu kurtarmak için kendisi de kuyuya giriyor. Kuyunun içerisinde gördüğüm kadarıyla fuel-oil var. Çevredekilerin ve bekçilerimizin sayesinde kahraman gencimiz kuyudan çıkarılıyor. Şu zamanda bir hayvan için kendi canını hiçe sayan insanlarımızı görmek hepimizi mutlu ettiği kadar, şu anda bizim kahramanımız o gençtir diyebiliriz" dedi. 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan gencin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

YORUMLAR 74
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın çoçukları olsaydı ve oracıkta can verseydi.Geride kalan çoçuklar ahirette baba bizi kediye değiştin deyip şikayetçi olacaktı.Birazcık islama gelelim.
    Cevapla
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın canını hiçe sayarak bir hayvan için böyle bir girişimde bulunması dinen yanlıştır
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni alnından öpüyorum kardeşim. Rabbim sana mükafatını hem bu dünyada hem ahirette versin inşaAllah.
    Cevapla
  • zorbey 4 yıl önce Şikayet Et
    nefsi güzellige vesile olmus maasallah
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyah örümcek adam olmuş
    Cevapla
  • Rıfkı Dümen 4 yıl önce Şikayet Et
    puhahahahahahazuahahahahahaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası