Bakan Soylu: 3 bin kadın personel alacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, emniyet müdürlüklerindeki güven masalarında görevlendirilmek üzere 3 bin kadın personel alacaklarını bildirdi.

Bakan Soylu: 3 bin kadın personel alacağız
Bakan Soylu: 3 bin kadın personel alacağız
GİRİŞ 28.07.2019 00:34 GÜNCELLEME 28.07.2019 01:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaklaşık dört ay önce hizmete giren Of Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti, polis, çarşı ve mahalle bekçileriyle görüştü.

 

 

İlçe Emniyet Müdür Vekili Gürkan Demirkan'dan bilgi alan Soylu, binada incelemelerde bulundu, çok amaçlı salonda bir süre masa tenisi oynadı.

Güven Masasında görevli polis memuru Aslı Yılmaz, Bakan Soylu'nun "Güven Masasının faydası oldu mu?" sorusu üzerine, uygulamanın vatandaşın sorularını yanıtlama ve yönlendirme noktasında faydası olduğunu söyledi.

 

 

Soylu, "Şimdi imtihana giriyorlar galiba 21 bin kızımız, kadın. 3 bin kişi alacağız, onları bütün bu masalarda görevlendireceğiz inşallah." dedi.

Bakan Soylu daha sonra ilçe merkezini gezdi, esnafla selamlaştı.

Soylu'ya, Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Köprübaşı Kaymakamı Uğur Tutkan, Muğla'nın Milas İlçesi Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve diğer ilgililer eşlik etti.

YORUMLAR 11
  • dbakır 4 yıl önce Şikayet Et
    valla onu bunu bilmem ama dbakır polisler hep kahvede cefelerde oturup mesaisini bitiriyor şikayet edesim geliyor polisi polisemi şikayet etcen diyorum.. üst düzey tanıdıklar var ama aman neyapim kim neyaparsa yapsın
    Cevapla
  • arif 4 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu boş ileri polis merkezleri bitmiş
    Cevapla
  • Serpil 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar için her meslek grubu değil fıtratlarına uygun meslekler olması lazım çünkü işi gereği erkekler gibi davranan bir insan çıkıyor ortaya ve sorunlar başlıyor toplumda bence..
    Cevapla
  • Serap 4 yıl önce Şikayet Et
    Polis olmaları doğru birşey.Bir olay olduğunda üst araması yapılması gerekiyor.Kadın varken erkek polis mi arasın.Kadın cinsinin olduğu her yerde kadın çalışan olmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Erkekler iş bulamıyor kadınları çalışma hayatına koyduklarından ötürü.Annelik Vasfı bilinçi bitiriliyor !Kadının yeri evidir.Erkek gibi dışarda çalışması bizim topluma ters düşer!.
    Cevapla
  • dayılar 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeş annelik vasfının bitirildiği falan yok kadının ihtiyacı vardır çalışır sen kendi kendine karar veremezsin bunun doğru olup olnadığına
    Cevapla
  • güven 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler neyin güvenini verecen Sen bayan Polisleri çalıştır.Dünyanın hiç bir devletinde silahlı büro memuru yoktur.Hiç bir bayan Polis gece çalışmaz devriye gezmezler.Gece üst aramaya bayan polis bulunmaz bunları biliyormusun.Polisin hiçbir güvencesi yokki başkasına güven versin.Torpili olan gider.Önce Polis Merkezini başka şubelere ezdirme,Şubeler gün boyu kahvelerde şurda burada mesai yapar.Polis Merkezi grup çalışanları doğru dürüst oturup yemek bile yiyemez ama teşkilatta nekadar sorunlu memur ve torpilli olmayanlar gönderilir.Anlayacağın tüm yükü çeken ve insan yerine konulmayan Pol.Merkezi çalışanları saygılar
    Cevapla
  • Ddd 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi yaşadığını tüm emniyete genellemişsin. Orası öyle burası böyle. Emniyette bir gerçek varsa ı da hiç standart olmadığıdır. Düz memurdan rahat çalışan polis de var inaan haklarına aykırı çalışmak zorunda kalan polis de..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!