Genç kızı sokak ortasında darp eden zanlı tutuklandı

Rize'de genç kızı sokak ortasında yumruk ve tekmelerle darp eden zanlı B.G. tutuklandı.

GİRİŞ 28.07.2019 14:06 GÜNCELLEME 28.07.2019 17:59
Bu Habere 202 Yorum Yapılmış

Rize'de genç kızı sokak ortasında yumruk ve tekmelerle darp eden zanlı B.G. tutuklandı.

 

Merkez Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde yaşanan olayda, R.T isimli genç kız, evine gitmek için apartmana girdi. Kendisini apartman içinde bekleyen B.G isimli saldırgan tarafından saldırıya uğrayan R.T, kendisini apartman dışına attı ancak saldırgandan kaçamadı. Art arda attığı yumruklarla genç kızı bayıltan B.G, sonrasında tekmelemeye başladı. 

Genç kızı öldüresiye döven saldırgan B.T tutuklandı.

Çevreden kızın yardımına gelen bir vatandaşın ittiği saldırgan elini kolunu sallayarak olay yerinden uzaklaştı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Bugün tekrar gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Rize Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan açıklama:

25.07.2019 saat:13:30 da R.T isimli şahsın  Rize merkez,Tophane Mah. Atatürk Cad. Fırın nitelikli işyeri önünde darp edildiğinin bildirilmesi üzerine müşteki şahıs kolluk eşliğinde Rize Devlet hastanesine götürülmüş, soruşturma kapsamında yapılan kamera araştırmasında eylemi gerçekleştiren kişinin şüpheli B.G olduğu tespit edilmiştir..

Şüpheli  şahıs Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatı üzerine 25.07.2019 tarihinde gözaltına alınmış,soruşturma işlemlerine müteakip 26.07.2019 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığımızda alınan ifadenin ardından şüpheli tutuklama istemi ile Rize Sulh Ceza hakimliğine sevk edilmiştir..

Şüphelinin  ilgili hakimlikçe adli kontrol şartı ile serbest bırakılması üzerine aynı tarihte (26.07.2019) Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından yapılan itirazı 27.07.2019 tarihinde değerlendiren Rize Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğ'ince itirazımız kabul edilerek şüpheli hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verilmiştir.

28.07.2019 tarihinde tutuklamaya yönelik karar gereğince yeniden yakalanan şüpheli ilgili hakimliğe Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından tekrar sevk edilmiş şüpheli hakkında tutuklama kararı verilmiştir.

KAYNAK: İHA,
YORUMLAR 202
  • vuslat_ 4 yıl önce Şikayet Et
    Haberlere çıkmasa asla tutuklanmaz hatta on yerinden bıçaklasa ölmemiş ise yine tutuklanmaz
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlara resmen toplumun tepkisi yön veriyor.
    Cevapla
  • adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin haftaya kalmaz salıverirler.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    O fırının önünde oturan ve şiddete uğrayan kızın geldiğini görünce aceleyle gülerek yerinden kalkan kızında bir bildiği var herhalde. birde şiddetin boyutu gözler önündeyken şartlı serbest bırakmakda ne oluyor. bu teröriste yarım bıraktığı işi tamamlaTmak için zaman mı tanıyorsunuz. bu hakim hangi vicdanla bu kararı veriyor.
    Cevapla
  • hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle Şüphelinin ilgili hakimlikçe adli kontrol şartı ile serbest bırakılması bu hakim kim ise önce onu meslekten men etsinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı