Yolda yürüyen kadının kafasına 3. kattan atılan çöp poşeti düştü

Şişli'de yolda yürüyen bir kadının başına 3. kattan atılan içi dolu çöp poşeti düştü. Bir süre önce beyin ameliyatı geçiren kadın, tedbir amacıyla sağlık kontrolünden geçirildi.

Yolda yürüyen kadının kafasına 3. kattan atılan çöp poşeti düştü
Yolda yürüyen kadının kafasına 3. kattan atılan çöp poşeti düştü
GİRİŞ 28.07.2019 14:23 GÜNCELLEME 28.07.2019 15:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şişli'de yolda yürüyen bir kadının kafasına bir binanın 3'üncü katından atılan içi çöp dolu poşet düştü. Bir süre önce beyin ameliyatı geçirdiği öğrenilen kadın olayda yara almazken, sağlık görevlileri tedbir amacıyla kadının sağlık kontrolünü yaptı.

 

 

Olay, Kurtuluş Caddesi üzerinde dün saat 17.00'de meydana geldi. İsimlerini vermek istemeyen karı-koca yolda yürürken kadının kafasına bir binanın 3'üncü katından içi çöp dolu poşeti düştü. Bir süre önce beyin ameliyatı olduğu öğrenilen kadın, içinde pet şişe ve karton kutu bulunan poşetin kafasına çarpmasının ardından kısa süreli fenalık geçirdi. Kadının eşinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık görevlileri ve polis sevk edildi. Sağlık görevlileri,  herhangi bir yarası olmayan kadını tedbir amacıyla sağlık kontrolünden geçirdi. Olayın ardından dışarı çıkan poşetin sahibi olduğu belirtilen kadının ise, çöpü pencere kenarına koyduğunu, rüzgarla birlikte oradan düşmüş olabileceğini iddia ettiği öğrenildi.

 

 

"KAÇINCI YÜZYILDAYIZ"

Çöp poşeti düştüğü sırada kendisinin de yoldan geçtiğini söyleyen Seyfettin Dağkapı "Ablanın kafasını tuttuğunu falan gördüm. Sonra biz yukarıya baktık. Herkes ablanın kafasına yukarıdan poşetin düştüğünü söyledi. Sonra yukarıya baktık camdan nereden atıldığı tespit edildi. Polis ve sağlıkçı arkadaşlar geldi. Çöp de orada duruyor zaten. Kadın daha önce de beyin ameliyatı falan olmuş, bir hafta öncesinde. Kaçıncı yüzyıldayız hala daha aşağıya çöp poşeti atılıyor, daha ne diyeyim" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • anıl 4 yıl önce Şikayet Et
    malum şişli chp belediyesi gökten taş yağmadığına şükredin ayrıca geçmiş olsun
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende bazen rast geliyorum aşağı inmeye üşeniyorlar direk balkondan sokağa atıyorlar.. Benim denk geldiklerim genelde kocakarılar
    Cevapla
  • meftun 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene karne günü sabah erkenden kalktım. Cuma günü sünneti olarak gusl aldım. Okula gidiyorum bizim sokağın başına geldim derken üstümden aşağı yenilmiş çilek artıkları döküldü. niye çöpü sokağa atıyorsun diyorum ses yok. çilek yiyip atan diyorum ses yok en son şeref*** deyince sen kime ***** diyorsun. diye kavga ettik. O gün il dışı tayinleri açılmıştı memleketime tayin aldım. o da vesile oldu. çok medeniyiz çok.
    Cevapla
  • Çok 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar bir tek kendine medeni!
    Cevapla
  • Numan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir belediye calisani olarak maalesef bu tur davranislar cok fazlasiyla var.. insanlarin insanlara saygisi yok...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme