Büyük hassasiyet! Ankesöre takılan ayrılıyor

YAŞ öncesi savcılarla görüşmeler gerçekleştiriliyor. Ankesöre takılan ve itirafçıların teşhis ettiği şüphelilerin durumları değerlendiriliyor.

Büyük hassasiyet! Ankesöre takılan ayrılıyor
Büyük hassasiyet! Ankesöre takılan ayrılıyor
GİRİŞ 29.07.2019 07:35 GÜNCELLEME 29.07.2019 07:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TSK’daki terfi ve tayinlerin belirleneceği kritik Yüksek Askerî Şûra’ya (YAŞ) sayılı günler kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 1 Ağustos Perşembe günü yapılacak olan YAŞ toplantısının, bir günde tamamlanması bekleniyor. Bu yılki YAŞ’ta komuta kademesinde değişiklik beklenmezken ordu komutanlıklarında ise yenileme olacağı değerlendiriliyor. Kara’da yedi korgeneral, Deniz’de bir koramiral, dördüncü yıldızı takacak. 15 Temmuz’dan sonraki ilk Şura’da general ve amiralliğe terfi edip üç seneyi geride bırakan 87 tuğgeneral ve tuğamiral de terfi bekliyor.

Listeler üzerinde titizlikle çalışmalar gerçekleştirilirken, askerî personelin özellikle FETÖ bağlantılarına ilişkin incelemeler yoğunlaşmış durumda. FETÖ’nün ankesör ile örgütün kripto yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmalar tam gaz devam ediyor. Toplantı öncesinde FETÖ’nün kripto yapılanmasına yönelik soruşturmaları yürüten savcılarla görüşmeler gerçekleştiriliyor. Ankesör soruşturmalarına yönelik yapılacak operasyonlar henüz tamamlanmadı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınarak itirafçı olarak hücresini deşifre eden örgüt elemanlarının teşhis ettiği bazı kişiler hakkında işlem yapılmadı. Yapılan görüşmelerde ankesör soruşturmasına takılan ve şüpheli konumunda olan kişilerin durumları değerlendiriliyor.

Türkiye Gazetesi

 

 

YORUMLAR 1
  • Yaşar dede 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu fetöristler daha çooooook
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!