İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın iş ortağı Sinan Küçük, iş yerine gelerek kendisini tehdit ettiğini ileri sürdüğü Karakayalı ve koruması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Küçük, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karakayalı ile 2015 yılından bu yana ortak olduklarını ve kendisine hiçbir zaman saygısızlık etmediğini belirtti.
Yaşadığı ekonomik sıkıntı sonucu ödemelerini aksatması nedeniyle Karakayalı ile bir süredir sorun yaşadıklarını, son olarak Karakayalı'nın koruması ile birlikte iş yerine gelerek, kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu, bilgisayarını kırdığını savunan Küçük, olayın iş yerindeki güvenlik kamerasınca da kaydedildiğini aktardı. 
Küçük, "Bir belediye başkanının gelip bilgisayarı kırması, dükkanı birbirine katması beni tehdit etmesi, korumasıyla bana hakaret etmesi yaşanacak bir olay değil. Aynı olayı iki sefer daha yaptı, bir şey demedim. Üçüncüde bardak taştı, suç duyurusunda bulundum. Adalet ne gösteriyorsa o olacaktır." dedi.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Karakayalı ise yaptığı yazılı açıklamada, Küçük'ün üzerine düşen mali yükümlülüğü yerine getirmediğini, kendisine, ailesine ve temsil ettiği makama hakaret ettiğini ileri sürdü.

Karakayalı, açıklamasında, "Aramızda ufak bir sürtüşme yaşanmıştır. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığımız için Kemalpaşalı hemşehrilerimizden özür diliyorum. Olayın aydınlığa kavuşması adına gerekli mercilere suç duyurusunda bulunacağız." ifadesini kullandı.
Kemalpaşa'da 2009-2014 döneminde belediye başkanlığı yapan Karakayalı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'den aday olarak yeniden seçilmişti.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Geç 07.02.2021 00:06
    Hakka hakaret eden gün gelir belasını bulur soysuzlar
  • Hacıoğlu 06.02.2021 23:15
    Hak da kan da yerde kalmaz
  • yavuz 06.02.2021 22:32
    ALLAH bildiyi gibi yapsın böylelerinin eline fırsat vermemek lazım bunlar vatanı teslim eder
  • Zeki Ertuğrul 30.07.2019 00:54
    Eline sağlık, herkes fıtratının gereğini yapar.
  • Emin 29.07.2019 22:06
    Bu chpli zihniyet eline fırsat geçse milleti kazığa geçirir, Allah bu ülkeyi CHP zihniyetinin eline düşürmesin
Daha fazla yorum görüntüle