O eleştirilere okkalı cevap: Dost yerli traktöre, düşman galoşa bakar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan ve yerli olarak geliştirilen elektrikli traktörün deneme sürüşünü gerçekleştirmişti. Haber7 yazarı Esra Elönü, Erdoğan'ın bu sürüş sırasında giydiği galoşları bazı kesimlerin eleştirmesine tokat gibi bir yazı ile cevap verdi.

O eleştirilere okkalı cevap: Dost yerli traktöre, düşman galoşa bakar
O eleştirilere okkalı cevap: Dost yerli traktöre, düşman galoşa bakar
GİRİŞ 31.07.2019 13:33 GÜNCELLEME 31.07.2019 13:33
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

İşte Esra Elönü'nün o yazısı; 

 

 

Rabbim kökü içimizde olan vicdan ağacını meyvesiz bırakmasın. Gaflet lekesi zor ve inatçı bir leke . Öyle kalbimizin kiriyle dolanıyoruz ortalıkta !!     

Erik ağacına dalar gibi dalacağım bir konu var yine . Baklavacıları da salmışlar sanırım adalet, bayrama baklava yetiştirsinler diye acele etmiş.. Garip bir dünya, paran varsa şerefsizliğin baklavadır lakin yoksa onurunun helvasını kavurturlar insana. Ne diyeyim.  

'DOST YERLİ TRAKTÖRE, DÜŞMAN GALOŞA BAKAR'

Şimdi yine sabah kalkınca iki yüzünüzü de yıkayın diyeceğim bir sefillik daha.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yerli Traktör tanıtımı için tarlada giydiği galoş bazı leş dilli klavye gargaracılarına malzeme olmuş. İnsana dokununca neredeyse antibakteriyel sabun yiyecek kıvamda olanlar, yağmurdan önce hijyen sıtmasına tutulanlar tevazulu vicdanlı duyarlı kaldırım şairi haline gelmişler. Şimdi o iki yüzünüzdeki makyajı def edin dinleyin..             

Dost Yerli Traktöre, düşman galoşa bakar. Sabah kalktığında iki yüzünü de yıkamak zorunda kalan aciz insan, ziyaret ettiği eve ayakkabıyla giren imitasyon siyasetçilere gelince o ayağı görmezsin sen Yerli Traktörü görmemek için ayak yapan sefilsin. Aynen böyle.. Neredeyse vatan, toprak dediğimizde kulaklarına galoş geçirecek tipler, toprak temizliği üzerine Twitter vaazcısı olmuşlar. 

 

 

'NAYLON BİR GÜNDEM KOLLUYORLARDI'

Bu leş dilden korunmak için galoş önerimdir. Yerli Traktöre verilen dikkati dağıtmak için naylon bir gündem kolluyorlardı buldular Galoş.. Düşünsenize, çocukların ellerini öpüp onlarla evlerine çay içmeye giden Başkanı neyle itham ediyorsun. Halktan uzaklıkla itham ettiğin adam halkın duasından çıkmıyor... Her gün bir sofrada, ekmeğe uzanıp bağdaş kurup dert dinleyen lidere yapıyorlar bunu. 

Bunu Nişantaşı Cihangir klozetine oturmayı halkın içinde olmaya tercih eden entel ekşisi şeyler yazıyor bir de. Bakın böyle aşağılık gündemleri bir gündemi perdelemek için oluşturuyorlar. Mesela yaşından büyük kefenlere sarılı Suriyeli bebekleri görmemeniz için bu galoş gündemi. PKK’nın sırtını sıvazlayan akademisyenlerin AYM’den aklanışına tepkisiz kalalım diye bu plastik gündem. Ne diyeyim, Türkiye’yi bir zamanlar Ayağa düşüren vesayetin elinden şaha kaldıran lidere yapıyorlar bunu. Ne diyeyim , sizin leş diliniz ve zihniyetinizden koruyan galoşlarla yola devam edelim ..

Esra Elönü
elonue@gmail.com
Twitter@elonue

YORUMLAR 56
  • Elektirikli traktör 4 yıl önce Şikayet Et
    Ablam kalemine yüreğine sağlık
    Cevapla
  • Elektirikli traktör 4 yıl önce Şikayet Et
    Ablam kalemine yüreğine sağlık
    Cevapla
  • Safiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize yüreğinize sağlık esra hanım çok güzel anlatmışsınız Allah razı olsun
    Cevapla
  • İsmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bacım benim öpülesi o eller o kalem ne şerefli bir kalem yazıkki bu plastik kalpli insanlar bu vatanda seninle aynı havayı soluyor lar çok doğru bir tespit etmişsin dost başa düşman ayağa bakar mış aynen katılıyorum saygılarımla Esra bacım sizi Allah A emanet ediyorum
    Cevapla
  • Eda 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin cumhur baskanimiz malesef yurtdisinda yasiyoruz..keske birgün yolunuz burayada düssede bizde sizi görürüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!