CHP Torbalı'da ikinci vukuat! Geri adım atmıştı ama...

CHP'li belediyelerin torpil skandalları büyüyor. İzmir Torbalı'da oğlunu müdür yardımcısı yapan başkanın şoförünü de yardımcısı yaptığı ortaya çıktı. Hatay ve Antalya'da ise kardeşler üst düzey görevlere getirildi.

CHP Torbalı'da ikinci vukuat! Geri adım atmıştı ama...
CHP Torbalı'da ikinci vukuat! Geri adım atmıştı ama...
GİRİŞ 31.07.2019 14:12 GÜNCELLEME 31.07.2019 17:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İzmir Torbalı’da oğlunu belediyeye ait şirkette başkan yardımcısı yapan, tepkiler üzerine geri adım atan CHP’li Başkan İsmail Uygur’dan tepki çeken bir atama daha. Uygur’un, 7 yıl özel şoförlüğünü yapan Ali Yakupoğlu’nu ‘tam yetkili’ başkan yardımcısı yaptığı ortaya çıktı. Belediyede kendisinden sonra en yetkili isim olan Yakupoğlu’na hal, işletme, tesis, depo, park, bahçe, şantiye, bina vb. yerlerde bekçilik görevi yapan görevlilerin sevk ve idaresi de verildi.

 

 

KARDEŞİNİ MÜDÜR YAPTI

Antalya'nın İbradı Belediyesine 31 Mart'ta ikinci kez Başkan seçilen CHP’li Serkan Küçükkuru’nun yaptığı atama tepki çekti. Belediyenin tek şirketi olan ELMAS’ta ilk dönemde iki kız kardeşini işe alan Küçükkuru, görevden aldığı yöneticilerinin yerine müdür olarak kız kardeşi Serap Küçükkuru’yu getirdi.

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 9
  • maremer 4 yıl önce Şikayet Et
    daha durun bu iyi günleriniz. Chp zihniyetini çabuk unuttunuz ama o size kendini hemen hatırlatır.
    Cevapla
  • Dadas.25 4 yıl önce Şikayet Et
    cok iyi olcak siloganlarini uyguluyorlar o zamanda yazmistim. kendi cikarlari icin cok iyi yoldalar.oy verip cadede kalanlar atilanlar düsün sün chp .ne zaman dürüst is yapti bu ülkede ta inönü döneminden buyana biri desin ancak batirmayi iyi becerdi karisiklik cikardilar.
    Cevapla
  • KIZILELMA 4 yıl önce Şikayet Et
    Torba delindi dibi göründü seçimden önce vatan millet seçimden sonra .Devletin milletin malı deniz yemeyen keriz Bunlar yiyecek bunların sözlerine inanıp oy verelerde bu dünyada ve ahirette hesabını verecek. herşeyin bir hesabı var
    Cevapla
  • isma 4 yıl önce Şikayet Et
    karın doyuracak kadar ücret alan işçileri işinde edip, belediyeleri yakınlarının çiftliğine dönüştürüyorlar. Çünkü soygunlarının üstü örtülecek şekilde çalışacaklar. Bunların işi hizmet değil vurgun
    Cevapla
  • Isa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu chp. Yani gayet normal. Milletin sesi şimdi çıkmaz çıksada çok az çıkar. Ama akp oralarda belediyeyi tekrar kazansa da bu torpillileri isten çıkarsa millet ayağa kalkarki akp kendi adamlarını yerleştiriyor diye. Ulan bu chp zihniyeti ne gürültülü bir zihniyet.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var