Vicdansızlık: Kedilerin mama kabını betonla doldurdular

Edirne'de sokak hayvanlarını istemeyen bazı kişiler, kedilerin mama kabını molozla doldurdu. Mahalleli, yapılan vicdansızlığa tepki gösterdi.

Vicdansızlık: Kedilerin mama kabını betonla doldurdular
Vicdansızlık: Kedilerin mama kabını betonla doldurdular
GİRİŞ 31.07.2019 16:27 GÜNCELLEME 31.07.2019 16:27
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan Özen Özkaya (50), sokak hayvanları için su ve mama doldurarak, sokağa koyduğu kapların boşaltılıp, içine beton molozu doldurulduğunu söyledi. Özkaya, "Mahallede birkaç kişi sokak hayvanlarını istemiyor" dedi.

Keşan'a bağlı Yukarı Zaferiye Mahallesi Lale Sokak'ta oturan, ev kadını Özen Özkaya, sokak hayvanları için su ve mama doldurarak, sokağa koyduğu kapların içinin bazı komşuları tarafından boşaltılarak, beton molozuyla doldurulduğunu söyledi.

Evinde kedi besleyen ve artan hava sıcaklığıyla birlikte sokak hayvanları için kapısının önüne kaplarda su ve mama koyduğunu belirten Özkaya, "Bu mahallede birkaç kişi, sokak hayvanlarını istemiyor. Hayvanlara bir kap su, bir kap mama veremiyoruz. Verdiğimde hakarete uğruyorum. En sonunda pencerenin içine su koydum. Kapının önüne koyduğum su ve mamalar için 'Burada olmaz' diyorlar. Kaplara, önümde tekme atıyor, 'Olmaz' diyor. Sebebini sorduğumda, 'Ben kedi sevmem' diyor. Eğer kediye, köpeğe bakmak yasaksa ben özür dilerim. Gizli saklı su ve mama veriyoruz. Bu komşuya zarar veriyorsa ben özür dilerim" diye konuştu. 

Özen Özkaya, komşuları olduğu için polise şikayette bulunmadığını; ancak sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olunması gerektiğini söyledi.

KAYNAK: AA, DHA
YORUMLAR 12
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvan sevmeyen insan sevemez.
    Cevapla
  • kkartall 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bunları yapanların mezarına toprak değil beton dökülür
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    El-Müntekim ....dilerim Allah ı karşılarında hep bu sıfatıyla bulsunlar.
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah tan dilerim ki kedileri açlığa mahkum eden bu kişileride ,Allah aynı şekilde cezalandırsın,rızıklarını kessin,yada öyle bir hastalık versinki boğazlarından lokma geçmesin,yediklerini kussunlar.
    Cevapla
  • Neoturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Amin....Insallah
    Cevapla
  • gara çocuk. 4 yıl önce Şikayet Et
    Biri mama koyuyor kapının girişine . diğeri yemek artığı ,bir başkası balıktan artanı, bina gecekonduysa sorun yok. istediğin kadar koy. sonra binanın önü antalya sıcağında leş gibi kokuyor. .mamayı koyan günün sonunda artan pisliği temizlemeye de gelmiyor. Kendi çöpünü kediye verip kendini hayvansever zannediyor. bu işe insanii bir standart şart.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...