Telsizlere yansıdı! Terör örgütü birbirine girdi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin icra ettiği gerek Pençe-1 ve Pençe-2 operasyonları gerekse başarılı hava harekatları neticesinde PKK/KCK terör örgütünün zor durumda olduğu, bu durumun elebaşıların verdikleri talimatlara yansıdığı öğrenildi.

Telsizlere yansıdı! Terör örgütü birbirine girdi
Telsizlere yansıdı! Terör örgütü birbirine girdi
GİRİŞ 01.08.2019 14:03 GÜNCELLEME 01.08.2019 14:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Saklandıkları mağaralarda/inlerde terör örgütü mensuplarının durumundan bihaber olan elebaşıların; sözde tim komutanlarının acemice hata yaptıkları, emirlerini dinletemedikleri, eylemleri iyi planlayamadıkları, kafalarının çalışmadığı eleştirisini getirerek bu yüzden genç teröristlerin önünün açılması yönünde adımlar atılması, örgütte artan firarların önüne geçmek için motivasyonu artırıcı konuşmalar ve faaliyetler yapılması, gerekirse sert tedbirler alınması ve infaz dâhil cezaların uygulanması şeklinde talimatlar verdikleri bilgisi alındı. 

"OTURDUĞUNUZ YERDEN TALİMAT VERMESİ KOLAY"

 

 

Güvenlik kaynakları tarafından terör örgütü mensuplarının “Oturduğunuz yerden talimat vermesi kolay, gelin siz yapın da görelim.” cevaplarıyla elebaşılara isyan ettikleri, örgüt içinde korku ve panikle beraber lojistik ihtiyaçların da zirveye ulaştığı belirtildi. 

YORUMLAR 5
  • memo 4 yıl önce Şikayet Et
    bittiniz len. fahreler gibi arslan gelince kacacak delik ararsiniz.basinizdakiler size ceheneme hizli bir sekil yönlendiriyor onlar da biliyor is bitti.sizi abd degil iblis gelse kurtaramaz.
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    En azından ulkuculere sılah verıp yetkı versınler bu kopekler her yerde !
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    sırtlarını hain örgüte dayayan hdpkk ve bu hainlerin cizgisini begenen chpkk lı maasli hainler dağa çıksın malum kankalari fare gibi kacacak yer ariyor kahraman askerimizden polisimiz den oyle dayama.ile olmuyor hadi dağa gidinde gorelim o bozuk olan kanınız kaç para ediyor görelim.
    Cevapla
  • Poyraz 4 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun
    Cevapla
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    asla yaptığımız başarıdan şımarmayalım düşmanı hafife alıp gevşeklik anında o zayıf noktadan saldırır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...