Rektör Mahmut Ak’a Ahde Vefa Ziyareti

Türkiye’nin önde gelen Ailelerine yönelik ziyaretleri ile ülkenin önemli STK’ları arasına giren Ahde Vefa Platformu, İstanbul Üniversitesi rektörü Prof. Dr.Mahmut Ak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiği bildirildi.

Rektör Mahmut Ak’a Ahde Vefa Ziyareti
Rektör Mahmut Ak’a Ahde Vefa Ziyareti
GİRİŞ 01.08.2019 16:46 GÜNCELLEME 01.08.2019 17:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve sonra Resmî Gazete’de yayımlanan karara göre, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üyeliği ve 11 üniversitenin rektör atama kararı yayımlandı. Açıklanan kararda Türkiye’nin en köklü üniversitesi İstanbul Üniversitesi Rektörlüğüne de Prof. Dr. Mahmut Ak getirildi.”

 

 

TOPLUMSAL HİZMET VEREN HER OLUŞUMUN YANINDAYIZ

Ziyaret programında Rektör Ak, "Toplumsal meselelere duyarlılık ve medeniyetimizin zenginlikleri olan değerlerimize farkındalık oluşturmak için kurulan bu oluşumu kutluyorum. Bizlerde ilgili bakanlıklarımız ile iş birliği yaparak iyilik hareketi olan kültürel, içsel ve bireysel iletişim amaçlı yakın zamanda öğrencilerimiz ile halk arasına hizmet etmeye başlayacağız. Dolayısıyla kim ki topluma faydalı bir hizmet verecekse destekçisi olacağız. Bu vesileyle ziyaretimize gelen Ahde Vefa Platformu yönetim kurulu üyeleri, Başkanı Nuran Kırlak, 15 Temmuz Gazisi Onur Tamdoğan ve oluşumun mimari Siyasi Danışmanlık Taner Akkuş’a teşekkür ederim" dedi.

 

 

Platform Başkanı Nuran Kırlak, günümüz toplumunda ihtiyaç duyulan en temel değer moral ve motivasyon amaçlı buluşmalardır. Ahde Vefa Ailesi olarak biz de, Siyasi danışmanımız Taner Akkuş imzalı başlattığımız 'Mülki İdari Buluşmaları' projesi kapsamında, sayın Rektörümüz Mahmut Ak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu vesileyle bizleri misafir ettikleri için kendilerine ve tüm yönetimine şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!