Hastane Randevu Sistemi! ALO 182 MHRS Hastane randevusu alma?

MHRS hastane randevu alma işlemi Sağlık Bakanlığı tarafından yürürlüğe girdikten sonra vatandaşlar arasından en çok kullanılan hizmetler arasında yerini aldı. Peki Hastane Randevu Sistemi üzerinden randevu nasıl alınır? Hastane randevusu nasıl iptal edilir? Alo 182 Hastane Randevu Sistemi üzerinden hastane randevusu nasıl yapılır? sorularına haberimizde tüm detayları ile yer verdik. İşte MHRS ​Hastane Randevu Sistemi'ne dair akıllara takılan tüm sorular ve detayları...

Hastane Randevu Sistemi! ALO 182 MHRS Hastane randevusu alma?
Hastane Randevu Sistemi! ALO 182 MHRS Hastane randevusu alma?
GİRİŞ 28.08.2019 09:50 GÜNCELLEME 28.10.2019 13:30

MHRS Hastane Randevu Sistemi, Sağlık Bakanlığı tarafından kullanıma sunulması ile birlikte tüm hastalar hastanelere gitmeden önce randevu almaları gerekiyor. Peki tam adı ile Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS)  Alo 182 Hastane Randevu Sistemi üzerinden randevu nasıl alınır?, Nasıl iptal edilir? gibi birçok adımı tüm detayları ile haberimizde sizler için yer verdik.

 

 

MHRS HASTANE RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Hastane Randevu Sistemi üzerinden randevu alabilmenin  MHRS internet sitesi, MHRS mobil uygulaması ve alo 182 hattı şeklinde 3 yolu bulunuyor.

 

 

MHRS internet sitesi randevu alabilmek için öncelikle www.mhrs.gov.tr adresine giriş yapmanı gerekiyor. Sonrasında sağ üst köşede yer alan "RANDEVU AL" butonuna tıklayın. Yönlendirilen sayfada karşınıza Hastane Randevu Sistemi'nin giriş sistemi paneli çıkacak. Bu kısımda TC Kimlik No yazan kısma kimlik numaranızı hemen altında bulunan kısma da MHRS şifrenizi yazın ve ardından "Giriş" butonuna tıklayın. Şayet daha öncesinde kayıt işlemini yapmadı iseniz öncesinde "Üye Ol" ol kısmına tıklayın ve sizden istenilen kimlik bilgilerini doldurun ve sonrasında karşınıza çıkacak sayfadan şifrenizi oluşturun ve en başta anlattığımız giriş adımlarını takip edin. Bu adımların haricinde Hastane Randevu Sistemi'ne E - Devlet üzerinden giriş yapmak da mümkün. Eğer E - Devlet şifrenizi biliyorsanız "E - Devlet ile Giriş" butonuna tıklayın ve adımları takip ederek randevu sistemine ulaşabilirsiniz.

MHRS İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

MHRS mobil uygulaması üzerinden randevu alabilmek için kullanıcıların öncelikle uygulamaları telefonlarına indirmeleri gerekiyor. Uygulamalara aşağıdan ulaşabilirsiniz;

MHRS Hastane Randevu Sistemi uygulamasını indirmek için tıklayın (Android)

MHRS Hastane Randevu Sistemi uygulamasını indirmek için tıklayın (iOS)

MHRS mobil uygulaması indirdikten sonra uygulamaya giriş yapın ve yukarıda anlattığımız adımları aynısını takip ederek Hastane randevu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hastane Randevu Sistemi sistemi üzerinden randevu alabilmenin bir diğer 3. yöntemi ise Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni aramak. Karşınıza çıkacak olan müşteri temsilcisine hangi hastaneden, hangi bölüm ve doktordan, hangi gün ve saat kaçta randevu alacağınızı belirtmeniz yerli olacaktır. 

MHRS HASTANE RANDEVUSU NASIL İPTAL EDİLİR?

MHRS Hastane Randevu Sistemi üzerinden aldığınız randevuları iptal etmek de mümkün. Zira gidemeyeceğini randevuyu iptal etmeniz halinde o gün ve o saatte başka bir hastanın tedavi olmasına olanak sağlamış oluyorsunuz.

MHRS Hastane Randevusu'nu iptal etmek için ise www.mhrs.gov.tr adresine girerek randevu al butonuna tıklayın. Akabinde giriş yapın ve randevu geçmişi menüsüne tıklayın. Sonrasında gitmek istemediğiniz randevunuzu iptal edin. Bu

MHRS İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN RANDEVUNUZU İPTAL ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Bunun haricinde Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ni arayarak da randevunuzu iptal edebilirsiniz.

MHRS HASTANE RANDEVUMUI NASIL TAKİP EDERİM? NASIL GÖRÜNTÜLERİM?

MHRS hastane randevunuzu görüntülemek için https://www.mhrs.gov.tr adresine girin. Ardından TC Kimlik No ve şifreniz ile giriş yapın. Karşınıza çıkan sayfada "Randevu Geçmişi" butonuna tıklayın ve geçmiş tüm randevularınız dahil hali hazırda aktif olan randevularınız dahil karşınıza çıkacaktır.

MHRS İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN RANDEVUNUZU TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı