Küçük çocuğa tekme atan cani yakalandı

İzmir'de küçük çocuğa tekme atan kişi yakalanarak gözaltına alındı, sorgu için emniyete götürüldü. İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de çocuğun evine giderek bir görüşme yaptı.

GİRİŞ 02.08.2019 11:55 GÜNCELLEME 02.08.2019 14:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İzmir Balçova’daki bir alışveriş merkezinde (AVM) babası olduğu iddia edilen bir şahsın çocuğuna attığı tekme görüntülere yansımıştı. O kişi, Balçova Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. 

 

 

Olay, önceki gün akşam 21.00 sıralarında İzmir’in Balçova ilçesinde bulunan bir AVM’de meydana gelmişti. Alışveriş merkezine gelen bir ziyaretçi tarafından çekilerek sosyal medyaya yüklenen görüntüde, bir şahsın kucağına aldığı çocuğu önce yere bırakıp sonra da tekmelediği, bu olayı gören başka bir ziyaretçinin de şahsa tepki gösterdiği görülmüştü. 

Yaşanan bu olaysa tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Olayın ardından Balçova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçerek bölgedeki kameraları incelemeye aldı. Polis ekipleri, kısa sürede babası olduğu anlaşılan söz konusu kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. 

 

 

Gözaltındaki kişi sorgu için emniyete götürüldü. Öte yandan, İzmir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, basında çıkan haberler üzerine ailenin evine gitti. Müdürlük yetkililerinin, aile ve çocukla bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • sadet 4 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu simdi ? Adam serbest birakin üc gün sonra katliam ,mi yapsin. anne kocam diye sesi cikmaz bu ne ya cocuklarin günahi ne
    Cevapla
  • Godfather 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk ölmüş mü yani ne olmuş? Babasından tokat-tekme yemeyen var mı?
    Cevapla
  • Serdar Bucak 4 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamam yav. Cocuk bu huysuzluk da eder, arızda da yapar. Muhakeme yok ki. Benim de çocuklarım var. Zaman zaman devrelerimi yakıyorlar ama tepkimi fiziksel boyuta yaklaşmadan vermeye çalışıyorum. Allah hiçbirimizi şaşırtmasın.
    Cevapla
  • Frk 4 yıl önce Şikayet Et
    Boyle insanlara devlet gerekli cezalari vermeli
    Cevapla
  • akıncı 4 yıl önce Şikayet Et
    pis zalim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde