Yine düğün yine aynı acı: Küçük çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep'te bir düğünde magandaların ateşlediği tabancadan çıkan merminin isabet ettiği 12 yaşındaki Hüseyin Cennet'i ağır yaraladı. Karnından yaralanan çocuk ameliyata alınsa da kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 05.08.2019 08:41 GÜNCELLEME 05.08.2019 09:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gaziantep'te, düğünde magandaların hava ateşlediği tabancadan merminin isabet ettiği 12 yaşındaki Hüseyin Cennet, hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Arıl Mahallesi'nde düzenlenen düğününde meydana geldi. Düğüne katılan bazı davetliler yanlarında getirdikleri tabanca ve av tüfekleri ile havaya ateş açtı.

 

 

Bu sırada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunlardan biri ailesi ile düğüne gelen Hüseyin Cennet’in karnına isabet etti. Küçük çocuğu kanalar içinde yatarken görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

 

 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Cennet'i, Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ameliyata alınan Cennet, doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Küçük çocuğun cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, Hüseyin Cennet'in ölümüne neden olan tabancayı ateşleyen kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    yasakla cezayla olmaz bu işler. hiiç kusura bakmayın Yontulmamış bir kütüğüz adam olmayız. eğitimle filan da adam olmayız cünkü biz barbarız genimizde nezaket medeniyet yok yok. olanimiz varsa da onlar da define gibi ara ki bulasin. gavuru öven boşuna övmüyor
    Cevapla
  • hmd 4 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun adam gibi bir düğün yapmayı beceremiyorsunuz. Kanunların can acıtıcı olması şartttttttt.
    Cevapla
  • yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    toptan yasaklanacak, av tüfeği, tabancanın düğünde ne işi var! kanunlar maalesef yetersiz bu cana çocuğa yazık değil mi? vuranın vicdanı rahat mı? eğlence uğruna silah kullanmak hangi aklı başında kişiye eğlenceli gelebilir ki? devletin buna acil çözüm bulması bireysel silahlanmaya karşı ciddi yasa ve denetim mekanizmalarını kurması gerekiyor.
    Cevapla
  • kırmızı 4 yıl önce Şikayet Et
    hani silah atmak yasaktı vs.vs.
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Çokmu zor düğünlerdevsilah havai fişek konvoy vb çağdışı şeyleri yasaklamak..hep birileri üzülecek niye 1 tane magandanin zevki uğruna
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Yasaklamak değil zor olan . yasakları uygulayacak iradeyi bulmak
    Cevapla
  • halit 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun üzerine başka yoruma gerek yok. En doğru yorum, en haklı talep. Yetkililerimizin duymalarını temmenni ederiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor