Kripto FETÖ'cülere operasyon!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün TSK'deki kripto yapılanmasına yönelik soruşturmada 12'si muvazzaf 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Kripto FETÖ'cülere operasyon!
Kripto FETÖ'cülere operasyon!
GİRİŞ 06.08.2019 08:28 GÜNCELLEME 06.08.2019 09:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ'nün TSK yapılanması içinde faaliyet gösterdikleri, büfe veya kontörlü sabit hatlardan arandıkları tespit edilen şüphelilere yönelik soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında hava, deniz, kara ve sahil güvenlik komutanlıklarında aktif görevde bulunan 12 kişi ve 2 ihraç hava astsubayı, 1 istifa eden jandarma yüzbaşı, 1 istifa eden jandarma teğmen ve bunlarla irtibatlı 2 sivil mahrem imam olmak üzere toplam 18 şüpheliyi yakalamak için operasyon düzenlendi.

Sabah saatlerinde İzmir, İstanbul, Ankara, Balıkesir, Eskişehir, Samsun, Muğla, Uşak ve Düzce illerinde terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 9 şüpheli yakalandı.

Yakalanan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Diğer şüphelileri yakalamak için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Sevde 4 yıl önce Şikayet Et
    Izmir fetöcü kaynıyor burada bulunan fetönün alt tabakası degil hepsi kademeli ve hala fetöyü savunuyorlar altan alta işlemeye çalışıyorlar İzmire dikkat
    Cevapla
  • Adsız Atlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Birde yargı'ya operasyon çekin, suyun bir kaynağıda orası.
    Cevapla
  • İzmrdekiYapyaDikkt 4 yıl önce Şikayet Et
    Örgütün kurulduğu ve kök saldığı ildir İzmir. Diğer illerle karşılaştırılınca yakalananlar devede kulak. Özellikle alt rütbelilerin yakalanması da ilgi çekici. Sanki birileri dikkat çekmeye başlayınca, "göz doldurmaya" çalışıyor !
    Cevapla
  • İzmir'deNelerOluyor 4 yıl önce Şikayet Et
    İzmir'de çok daha büyük bir damar belgeleri ile ihbar edildi. Sağlık Bakanlığı'nın üst düzey yöneticisine dek uzanan, akademik dünyanın adil öksüz'lerini ortaya çıkaran bir ihbardı bu. Ancak ne hikmetse, sadece bir kişi hakkında (o da görevi ihmalden) soruşturma izni verildi, 3 sene sonra "kovuşturmaya bile gerek yok" denip kapatılmaya çalışıldı. CİMER'e yazdık, yazımız gereken kurum yerine, bir ilin valiliğine yönlendirildi. BAzı ihbarlar CİMER içindeki kriptolar tarafından "üst koordinatörlerine" gönderiliyor olabilir diye savcılığa ihbarda bulunduk, yine ses çıkmadı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak