Kazı kazan ünlüleri hendek kazmalarına kör!

Haber7.com yazarı Esra Elönü, tartışmalara neden olan Kaz Dağları konusuyla aldığı köşe yazısında protestolara katılan kişilerin asıl derdinin Kaz Dağları değil, yeni bir gezi havası oluşturmak olduğunu söyledi.

Kazı kazan ünlüleri hendek kazmalarına kör!
Kazı kazan ünlüleri hendek kazmalarına kör!
GİRİŞ 08.08.2019 10:11 GÜNCELLEME 08.08.2019 10:11
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Kaz Dağları hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Haber7.com yazarı Esra Elönü'nün konuyla ilgili köşe yazısı;

 

 

Bu kadar sığ gündem için derin nefes almaya değer mi bilmiyorum. Veya şöyle mi desek bu kadar derinlerden kazınan alçak kuyulara eğilip bağırmaya değer mi.. Hep yazıyorum yine isabet olsun diye yazayım, bir yola çıktıysanız uğrak yeriniz ya iftiradır ya da haksızlık, bunlara uğratmadan yola devam ettirmiyorlar görüyoruz.

Gıcır gündemimiz Kaz Dağları. Olan biteni biliyorsunuz, söz konusu madenciler bile bunlar kadar altını üstüne getirmemişlerdir. Bir altın madencilerine peşkeş konuşulup duruyor da yer neresi? Bunların bağırdığı çağırdığı yer ile alakasız olması bile gülmeye değer.

 

 

Kaz dağlarıyla ilgili gündemi iyice araştırdım okudum. Bilmem kaç dönümlük ağaç kesimi konuşuluyor da bilmem kaç ömürlük odunların tepkisindeki iki yüzlülüğü yüz çokluğuna haykırdığımızda doğa düşmanı oluyoruz. Ağaç ve vicdan başlığı da hazır.

Eğer siz, cayır cayır orman yakan PKK'ya bir izmaritlik tepki koysaydınız bulduğum en yakın haklı tarafınıza saygı duyardım. Eğer siz Kaz Dağlarının gerdanına kazı kazan usulü villa oturtan   ünlü mamüllere aynı tepkiyi koysaydınız helal olsun derdim. Siz devletin yaptıklarına ciyaklayıp hendek kazmalarına alkış tutmasaydınız vicdan cayırtınızı anlayabilirdim.

Siz Kaz Dağlarının havasını alma derdinde değil, Kaza kaza gezi havası estirme derdindesiniz. HDP de tutuşarak Kaz Dağlarına koştuğu kadar, kazdıkları hendeklerde kaç fidan can vermiş onu düşünebilseydi anlayabilirdim. Bir bakıyorsun , evlerden evlat kazımış takım elbiseli hendek kazmalarına el pençe durmuşlar oradaki fidanların canına vicdan aramıyorlar da, Kaz Dağı eteklerinde ağaç görünümlü menfaatlerine ağlıyorlar..

HDP kusura bakmasın da şimdiye kadar daha yeşermeden toprağa gömdükleri fidanların yanında bu imitasyon duyarlılık orman salatası gibi duruyor.

Salak değiliz. Doğayı ne kadar sevip sevmediğimin hesabını bu iki yüzlü güruha verecek değilim . Şu anda gündemim Kaz Dağları da değil, sizin defolsunlar deyip göbek kıvırdığınız muhacir kardeşlerimiz ve onlara reva gördüğünüz Kaz Mezarını ölsünler şerefsizliğiniz gündemimde.

Çağırın Tarkan’ı Kaz Dağları eteklerinde kuzu kuzu  hangi villalar da otluyor anlatsın. Çağırın ünlü mamülleri kaç fırın ekmeklerinden olacaklar anlatsınlar size.

Kaz Dağları'ymış, bence aranızda toplanın doğa harikası sefaletinize bakıp bakıp ağlayın.

YORUMLAR 63
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı! Düşün altında binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı! Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu soytarılar pkk'dan daha tehlikeli, alayı vatan haini; kimse kimsenin aklıyla alay etmesin.
    Cevapla
  • Real Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahan tarkan su üstüne çıktı. Tarkan diyanete 10 kurban verdi haberi çıkar bizde gene tarkanı affederiz, tebrik ve takdir ederiz(!).
    Cevapla
  • Osman Osmanlıoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Oraya gidenler samimi ise birer fidan diksinler de ne kadar çevreci olduklarını anlayalım
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    DEVLETE ISYAN Salladirin bir ikisini bakiyim ne yapacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!