Önce oğlunu ihbar etti sonra... 'Ben sana dedim'

Antalya'da oğlu D.Y.'nin(18) tabancayla evden çıktığını gören anne A.Y., suç işleyeceği korkusuyla polise ihbarda bulundu. A.Y., oğlunun gözaltına alınmasını gözyaşlarıyla izledi.

Önce oğlunu ihbar etti sonra... 'Ben sana dedim'
Önce oğlunu ihbar etti sonra... 'Ben sana dedim'
GİRİŞ 08.08.2019 17:58 GÜNCELLEME 08.08.2019 18:16
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Olay, saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi'nde meydana geldi. Oğlu D.Y.'nin evden tabancayla çıktığını gören anne A.Y., polisi aradı. Annenin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. D.Y., kısa sürede yakalandı.

 

 

Üzerinde tabanca olmadığı görülen D.Y., polisin ısrarına rağmen silahın yerini söylemedi. Polis, tabancayı bulmak için çevrede araştırma başlattı. Kurusıkıdan bozma bilye atar olduğu belirlenen ve içinde 2 adet fişek bulunan tabanca, bir apartmanın çatı katında çuval içinde bulundu.

D.Y.'nin gözaltına alınmasını gözyaşlarıyla izleyen anne, "Ben sana ne dedim?" derken, oğlu "Neden ihbar ettin?" diye sordu. D.Y., polis merkezine götürüldü.

 

 

YORUMLAR 25
  • zafery 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C. neslimizi,gençlerimizi,evlatlarımızı hayırlı Ümmet hayırlı evlat eylesin.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Oğlu suç işlese veya yanlışlıkla birini vursa hayatı kararacak ya da hapse düşecek doğru değil mi? anne en doğrusunu yapmış. Anneyi tebrik ederim. Sadece anneyi tebrik etmek yetmez. Çocuğunda ıslah edilmesi gerekir. Eğer çocuk ıslah edilmezse bugün şikayet ederek vaziyeti kurtardınız diyelim. Suç işlemeye meyilli bir çocuk ise kafasına koyduğunu mutlaka yapacaktır. İşte kafasında tasarladığı şeyi gerçekleştirmemesi için kesinlikle çocuğun ıslah edilmesi şarttır. Islah nasıl edilir? çocuğa hapishanenin nasıl bir yer olduğu, vurmayı düşündüğü kişinin akrabalarının kendi peşini bırakmayacağını, kendisinin olmayışında ailenin nasıl zorluklar çekeceği anlatılarak ıslah yoluna gidilir.
    Cevapla
  • yoldangeçenmaydanoz 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun. Allah gençlerimize hidayet versin.
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    bazı gençler artık hep bir heyecan peşinde aksiyon peşinde olay peşinde ailelere büyük görev düşüyor kollamak gözlemek takip etmek lazım
    Cevapla
  • urfalı 4 yıl önce Şikayet Et
    doğunun gözünü seveyim ana, baba sayılır. çok şükür örf ve adetlerimize bağlıyız. ama üzülüyorum böyle şeyler görünce biz bu toprakların evladıyız. geçlerimiz böyle olmamalı Anadolu böyle olmamalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler