FSM Köprüsü girişinde seyir halinde olan araç sürücüsü direksiyon başındayken yemek yedi. Görenleri şaşkına çeviren sorumsuz sürücü, adeta olası bir faciaya davetiye çıkardı. Sürücünün direksiyon başında yemek yediği anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişi Edirne istikametinde ilerleyen panelvan tipi aracın sürücüsü, direksiyonu bırakarak yemek yedi. Hem kendi canını hem de trafikteki diğer vatandaşların canını hiçe sayan sürücü adeta olası bir faciaya davetiye çıkardı. Direksiyon başındayken yemek yiyen sürücüyü fark eden vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, sürücünün yan koltuğunda oturan genç ise duruma aldırış etmedi. Sorumsuz sürücü, bitirdiği yemeğin çöplerini yanındaki gence verdikten sonra direksiyonu tutarak yoluna devam etti. 

Aracıyla seyir halinde olan sürücünün direksiyonu bırakarak yemek yediği anlar yoldaki başka bir kişi tarafından cep telefonu kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde araç sürücüsü direksiyonu bırakarak yemek yiyor. Yemeğini bitirdikten sonra direksiyonu tekrar tutup yoluna devam ediyor. 

Yorumlar 17 Yorum Var
  • vatandaş 09.08.2019 16:02
    Böyle sürücülere Allah rahmet eylesin.Allah, bu sorumsuzluklarınının cezasını başkalarına ödetmesin.
  • SENSEN8327 09.08.2019 15:47
    bazı araçlarda direksyonu otomotiğe ata biliyorsun
  • Dilara 09.08.2019 15:29
    Peki bunu çeken acaba direksyon başındamı?
  • Klllgg 09.08.2019 14:05
    Sen bunu busekilde avrupa da yapsana göreyim seni birde hakli gibi yorumlar yazmislar demeki onlarda yapiyor Karsinda can var öldürmek icin senin yemek yemiyor veya zamanin candan önem li deyil tamamii
  • Klllgg 09.08.2019 14:03
    Islem yapilsin 5 yil ehliyetine el konulsun bu ne vurdum duymazlik heyyy polis bu delil Bu tutuklayin hemenn derhalllllll
Daha fazla yorum görüntüle