Yine aynı görüntü: Arabaya bağladığı köpeğe eziyet etti

Muğla'da kimliği henüz bilinmeyen bir sürücü, ipe bağladığı köpeği yol boyunca sürükledi. Kimi zaman hızlanan, kimi zaman ani hareketler yaparak hayvanı yaralayan sürücü büyük tepki çekti.

GİRİŞ 09.08.2019 19:28 GÜNCELLEME 09.08.2019 21:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Milas ilçesinde, kimliği belirsiz sürücü, ipe bağladığı köpeği yol boyunca sürükledi. Köpeğin ipini elinde tutarak kimi zaman hızlanan kimi zaman ani hareketler yaparak hayvanı yaralayan sürücü, başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

 

 

Sosyal medyada paylaşılan görüntü tepki topladı. 

Olay, öğlen saatlerinde, Menteş Mahallesi'nde, meydana geldi. Şehir merkezinden Menteş Mahallesi yönüne giden  06 GFB 68 plakalı otomobilin kimliği henüz belirlenemeyen sürücüsü, bir köpeğe ip bağlayarak yol boyunca aracıyla birlikte sürükledi. Köpeğin ipini elinde tutan sürücü kimi zaman hızını artırınca, hayvanın yorgun düşüp, boynundan yaralandığı görüldü. 

 

 

Ani hareketler yaparak iple köpeğe işkence eden sürücüyü, aynı şeritte ilerleyen bir sürücü fark etti. Olayı cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Sarsan, sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Olay sosyal medyada tepki topladı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • arif 4 yıl önce Şikayet Et
    burda art niyet aramayın adam köpeğini gezdiriyor çekiştirse haklısınız ama adam pencereden ipini tutmuş gezdiriyor
    Cevapla
  • Sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    İki bacaklı hayvan 4 bacaklı hayvana eziyet etmiş.
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bir yasa çıkarılmadı bu hayvanların vebali ne olacak !
    Cevapla
  • rmz 4 yıl önce Şikayet Et
    yuh diyorum adam elini çıkarmış pencereden tasmayı tutuyor sağdan yavaş yavaş gidiyor bunun neresi insanlık dışı neresi eziyet saçmalamayın bazılarıda aptal aptal yorum yapmış
    Cevapla
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    burda düşünülmesi gereken ....suçlu hayvanlara bu eziyetleri yapan mı,yoksa bu konuda gerekli titizliği göstermeyen devlet büyüklerimi...yine burda okumuşsunuzdur,bazı tür bitkileri koparmanın cezası tam-60-70 BİN- MİŞ,bir bitkiyi koparmanın cezası bu kadar olabiliyorda,bir hayvana kıymanın cezası nasıl birkaç kuruş para cezası olabiliyor. şimdi köpeğe bu eziyeti yapan adama verseler 20-30 bin tl ceza bir daha yaparmı,ve böyle bir ceza verildiğini görenler bir daha böyle birşey yapmaya cesaret edebilir mi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı