Bir gün önce atanan İSBAK Genel Müdürü istifa etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSBAK A.Ş Genel Müdürü Mehmet Bahaddin Yetkin'in istifa ettiği açıklandı.

Bir gün önce atanan İSBAK Genel Müdürü istifa etti
Bir gün önce atanan İSBAK Genel Müdürü istifa etti
GİRİŞ 09.08.2019 22:07 GÜNCELLEME 09.08.2019 23:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir gün önce İSBAK A.Ş Genel Müdürlüğü görevine atadığı Bahaddin Yetkin’i istifa ettirdi. Yetkin'in istifası İBB'den yapılan yazılı bir açıklama ile duyuruldu. 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün İBB iştiraki olan İSBAK A.Ş Genel Müdürlüğü görevine getirdiği Bahaddin Yetkin’i istifa ettirdi. Yetkinin istifası bugün İBB tarafından yapılan bir yazılı açıklama ile duyuruldu. Açıklamada, 8 Ağustos'ta İBB üst yönetiminin tanıtım toplantısının yapıldığı andan itibaren İBB iştiraki olan İSBAK A.Ş Genel Müdürlüğü görevine getirilen Bahaddin Yetkin'in daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımları ve beğenilerinin kamuoyu tarafından tartışılmaya başlandığı ifade edildi. Açıklamanın devamında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla konuyla ilgili ayrıntılı inceleme başlatıldığı belirtildi. 

 

İmamoğlu'nun bugün konuyla ilgili, "Arkadaşlarımız işe alırken incelemelerini liyakat ve tecrübe üzerine yaptı. Baktığımız pencere buydu" değerlendirmesinde bulunduğu da açıklamada yer aldı. 

Bahaddin Yetkin’in İSBAK A.Ş Genel Müdürlüğü görevine getirmeden önce AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunun bilindiği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi: 
"İmamoğlu daha önce yaptığı açıklamalarda sık sık “Atamalarda liyakate önem verileceğini ve partizanlık yapılmayacağını’ belirtmişti. Bu vesile ile söz konusu adaylık atamada bir sorun görülmedi. Lakin, hem kamuoyuna yansıyan sosyal medya paylaşımları, hem de bu akşam sona eren incelemede görüldü ki, asla yönetim ve hayata bakış açımızla örtüşmeyecek başka paylaşımlar da yapılmıştır. Bu vesile ile akşam saatlerinde Bahadır Yetkin ile durum paylaşılmış kendisi de İSBAK A.Ş’deki tüm görevlerinden saat 20.04 itibariyle istifa etmiştir. İstifa, İBB başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu tarafından kabul edilmiştir." 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • İşin doğrusu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakaret ediyor diye tepki gösteren zihniyet hakaret ederek ucuz bir üslupla dile getirmiş hassasiyetini... neyse İmamoğlu boşalan koltukları HDP ve FETÖ yandaşları ile doldurur siz hiç merak etmeyin... ne de olsa bir avuç CHP’li desteği ile gelmedi başa...
    Cevapla
  • Yıldırım 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Ekrem abidik kubidik oyunlarla seçildin sende liyakat var mı?
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim senin tipin müslümana benziyor ekrem efendi hazretleri senin gibi müslüman evladını o görevde tutarmı
    Cevapla
  • reşit 4 yıl önce Şikayet Et
    imamoğlu belkide özellikle onu seçti. yaptıracaklarnı ona dikta edip yaptıracaktı . malum pkk lılar chp liler . ip sizler bu kadrolara girmek için uğraşıyor. devletin gözü imamoğlunun üzerinde . o da bu işi bir akp liye yaptırmayı tezgahladı
    Cevapla
  • Mehmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman bir kardeşimizdir kendisi.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya zehirlemeye devam ediyor...
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya insanlığı zehirlemeye devam ediyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi