Erdoğan'dan dikkat çeken açıklama! Resmen mesajı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ağustos ayının Türk tarihinde zaferler ayı olduğunu belirterek, "İnşallah bu Ağustos'ta da tarihimizin zaferler halkasına bir yenisini daha ekleyeceğiz" dedi.

GİRİŞ 10.08.2019 11:15 GÜNCELLEME 11.08.2019 06:05
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti. Malazgirt Zaferi, Mercidabık Seferi, 30 Ağustos ve Kıbrıs Barış Harekatını hatırlatan Erdoğan, ağustos ayının Türk tarihinde zaferler ayı olduğunu vurgulayarak terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı.

 


'BU AĞUSTOS'TA DA ZAFERLER HALKASINA BİR YENİSİNİ EKLEYECEĞİZ'

Türkiye'nin sınırları boyunca kurulmaya çalışılan terör koridoruna ilk vurulan darbe olan Fırat Kalkanı Harekatı'nın da 1 Ağustos'ta başladığını belirten Erdoğan, "İnşallah bu Ağustos'ta da tarihimizin zaferler halkasına bir yenisini daha ekleyeceğiz." dedi. 

'HÜSRANA UĞRATMAYI SÜRDÜRECEĞİZ'

Türkiye'yi durdurmaya çalışanların hüsrana uğratılacağını söyleyen Erdoğan, ''Ülkemizi terör örgütlerinin saldırılarından ekonomik tuzaklara kadar nice sinsi yöntemle durdurmayı planlayanları önümüzdeki dönemde de hüsrana uğratmayı sürdüreceğiz.'' ifadelerini kullandı. 

VATANDAŞLARI UYARDI

Kurban Bayramı dolayısıyla uzun yola çıkacak olan sürücüleri de uyaran Erdoğan, ''Yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan emniyet kemerlerinin ses getirmesini, trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini istiyorum. Yüreklere acı salmamak, bayram sevincimize gölge düşürmemek için hep birlikte daha dikkatli, sorumlu davranalım.'' dedi. 

YORUMLAR 21
  • Anti chpli 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni çekemeyenlere kapak olsun cumhurbaşkanım zafer bismillah.
    Cevapla
  • Serhan Mukan 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Devletimize Sayın Devlet Bahçeli'ye Allah sağlıklı uzun ömür ihsan etsin Allah başımızdan eksik etmesin Amin. Türkiye düşmanlarının en kısa zamanda nefesi kesilmesi duası ile...
    Cevapla
  • Serhan Mukan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'a ne kadar şükretsek az; Dünyanın günümüzdeki en büyük liderine sahibiz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan; Atalarımızın mirasına en iyi şekilde sahip çıkmakta, kurucu lider Atatürk'ün hedeflerine sadık kalarak Türkiye'yi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırmak için hizmet siyasetini en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Milli gelirine oranla , muhtaç ülkelere en çok yardım eden ülke Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye.... Allah başımızdan eksik etmesin, sağlıklı uzun ömür ihsan etsin Amin
    Cevapla
  • Kader 4 yıl önce Şikayet Et
    B.Basimzdan eksik etmesin reisimizi Rabbmz.Her cümlesi çok önemli.cok güzel bir konuşma.
    Cevapla
  • Mustafa CAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Reisim Seni Seviyoruz. Her ne kadar sen bizi (Emeklilikte Yaşa Takılanları) görmesen de biz ölene kadar yanındayız.Allah yolunu yolumuzu açık etsin.Bütün dualarımız seninle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!