Erdoğan sinyali vermişti! Tutuştular, görüntüler geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sınır ötesi operasyon sinyali sonrası Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi karşısında bulunan terör örgütü PKK/PYD kontrolündeki Suriye'nin Haseke iline bağlı Resulayn ilçe kırsalında teröristler tünel ve siper inşaatlarına başladı.

GİRİŞ 12.08.2019 06:04 GÜNCELLEME 12.08.2019 09:45
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik yapacağı olası askeri harekat öncesi, Resulayn ilçe kırsalında hazırlık yapan PKK/PYD´li teröristler, siper ve tünel kazmaya devam ediyor. Teröristlerin tünel ve siper inşaatlarında çalıştırmak için çevre kasabalardan Resulayn'a 150 işçi getirdiği iddia edildi.

 

 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı mesajında, "Ağustos ayı, bizim tarihimizde zaferler ayı olarak geçer. Yaklaşık iki hafta sonra idrak edeceğimiz Malazgirt Zaferinden Mercidabık Seferine, İstiklal Harbimizin zirvesi olan 30 Ağustos Zaferinden Kıbrıs çıkarmasına kadar pek çok dönüm noktasını bu ay içinde yaşadık. Son olarak Suriye sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridoruna ilk vurduğumuz darbe olan Fırat Kalkanı Harekâtını da, yine bir Ağustos günü başlattık. İnşallah bu Ağustosta da tarihimizin zaferler halkasına bir yenisini daha ekleyeceğiz." ifadelerini kullanmıştı. 

YORUMLAR 38
  • Derman 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye dünya ekonomisine bunu yaparsa em döviz göçünü durdurur em bütün dünyada ne kadar yatirimçi varsa epsi trilyon dollarla türkiyeye gelir hamle böyük güç ister bu güç türkiyede Var peki türkiyenin ne yapmasi lazim o da bende kalsin çünkü ben döviz krizi zamaninda tavsiyelerde bulundum söylediklerim arfiyen yapildi dövizin daha da yükselmesini önlendi ama bu isten kar edenler de oldu ben ise kurus menfaat görmedim bir riçada bulundum onu bile çok gördüler o yüzden bu dedigim dünya ekonomisine ve borsasina yapilabileçek hamleleri söylemem ta ki özür gelene kadar
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Mezarlarını hazırlıyorlar...
    Cevapla
  • Ozgur 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün o tüneller kazıkırken koordinatları ihalarla işaretleniyordur bu kadar emeklerinim bir bombalık işi var
    Cevapla
  • Özgğr 4 yıl önce Şikayet Et
    Kazılan tünellerin koordinatları bellidir işraretlidir bir bombalık işi var o emeklerinin
    Cevapla
  • reşat 4 yıl önce Şikayet Et
    ister yerin dibine girin Allahın gazabından kurtulamıyacsiniz...kızıl elma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'