Hakkari'deki operasyonda PKK'ya bir darbe daha!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4'e yükseldi.

Hakkari'deki operasyonda PKK'ya bir darbe daha!
Hakkari'deki operasyonda PKK'ya bir darbe daha!
GİRİŞ 12.08.2019 08:41 GÜNCELLEME 12.08.2019 09:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyon sürüyor.

Operasyonda 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Güvenlik güçlerince, bir M-16 piyade tüfeği ve 100 fişek, 3 el bombası, bir AK-47 piyade tüfeği, 2 şemsiye, el dürbünü, not defteri ve SD kart ele geçirildi.

Bölgedeki operasyon devam ediyor. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • kızılelma 4 yıl önce Şikayet Et
    okadar kolay ve zahmetsizmi 90 metrekare daireyi yada tükkanın önünümü süpürüyorsun mehmetçik gerekeni yapıyor sende vatan için gerekeni yap oyunu doğru yere ver menfaat beklediğin yere değil vergini tam ver her şeyden şikayetçi olup zirlamayıda kes dişini sık birazcık zorluk gören bazı kesimler 180 derece döndü pazara kadar değil mezara kadar sözü noldu sıkıya gelmeyenler döküldü bu yol engebelli dikenli ve sarp kayalıklıdır yemeyen gelmesin yalancı peygamberlerin vadettiği yalancı cennetlerin peşine buyursun yol alsın cebinde para ile ölsün varsın benim cebim öldüğümde boş olsun yeterki yolum kutlu dava olsun açlığı bilmeyen gözü açlar açız aç diye bağıra dursunlar
    Cevapla
  • Ben 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle savaş olmaz karadan havadan süpürge operasyonu başlasın kandil dahil tertemiz olsun yılarca uğraşma tayip ve akar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?