Bakanlık açıkladı: ABD ile ortak kurulum başladı

MSB: Şanlıurfa’ya gelen ABD’li 6 kişilik heyet ile altyapı kurulum çalışmalarına başlanmış; kritik fonksiyonların tesisi sağlanmıştır.

Bakanlık açıkladı: ABD ile ortak kurulum başladı
Bakanlık açıkladı: ABD ile ortak kurulum başladı
GİRİŞ 13.08.2019 16:38 GÜNCELLEME 13.08.2019 17:28
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Müşterek Harekât Merkezinin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmaların sürdüğü belirtilerek, “Şanlıurfa’ya gelen ABD’li 6 kişilik heyet ile altyapı kurulum çalışmalarına başlanmış, kritik fonksiyonların tesisi sağlanmıştır” denildi. 

 

 

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinde oluşturulması planlanan güvenli bölge ile ilgili yürütülen çalışmalar hususunda açıklama yaptı. Yazılı açıklamada, “Suriye kuzeyinde ABD ile koordineli bir şekilde tesis edilmesi planlanan Güvenli Bölge kapsamında Şanlıurfa’da kurulacak Müşterek Harekât Merkezinin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Şanlıurfa’ya gelen ABD’li 6 kişilik heyet ile altyapı kurulum çalışmalarına başlanmış; kritik fonksiyonların tesisi sağlanmıştır. Müşterek Harekât Merkezi’nin tesisi ve faaliyetlerinin bir an önce başlamasına yönelik çalışmalar zaman gecikmesine mahal vermeden sürdürülmektedir” ifadeleri yer aldı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 29
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    ben bu olaya karşıyım, kolluk kuvvetlerimiz abd nin 6 askerinin kafasına çuvalı geçirsin ve sınırdışı etsinler.. Meclisimiz olayların karşısında dik dursun dik durmayanlar vatan haini ilan edilsin ve vekillikleri ve vatandaşlıkları tartışılsın....
    Cevapla
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    bu katil sürüsünden ne beklenir sadece ihanet güvenmeyin şeytan abd ye.
    Cevapla
  • orhan şentürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ne pahasına olursa olsun bayramdan sonra vuracak köpekler ürür şanlı Türk Ordusu yürür.
    Cevapla
  • efecan06 4 yıl önce Şikayet Et
    tum yorumcular önce sizin kendinize guveniniz yok tc yi aşagilamayin tc ne yapacani iyi bilir tc nin siz kadar kafasi calismiyormu tc dusmanlari sizi
    Cevapla
  • bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakında pkk lılara abd asker uniforması giydirerek devriye attırır .guvenli bölgede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...