Kahreden bilanço! 40 kişi hayatını kaybetti, 349 kişi yaralandı

Bayram tatilinin başladığı 9 Ağustos mesai bitiminden 13 Ağustos saat 16.00'ya kadar meydana gelen kazalarda ölü sayısı 40'a, yaralı sayısı 349'a yükseldi.

GİRİŞ 14.08.2019 07:39 GÜNCELLEME 14.08.2019 09:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı tatilinde son 24 saatte yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 9 kişi yaşamını yitirdi, 140 kişi yaralandı.

 

 

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğunun arttığı 9 Ağustos Cuma günü mesai bitiminden 13 Ağustos saat 16.00'ya kadar ülke genelinde ölümlü ve yaralamalı kazalar meydana geldi.

Son 24 saatteki kazalarda 9 kişi hayatını kaybetti, 140 kişi yaralandı.

 

 

Bayram tatilinin başladığı 9 Ağustos mesai bitiminden bugün saat 16.00'ya kadar meydana gelen kazalarda ölü sayısı 40'a, yaralı sayısı 349'a yükseldi.

YORUMLAR 12
  • Türk Tokatı 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte çözüm. Yazın. Her araçta kamera zorunlu olsun. Kamera ile kural ihlali tespit edenlere emliyeti bilgilendirmeleri karşılığında karşı tarafa kesilen cezanın yarısı ödensin. cezalarda %50 arttırırlsın. bak ozaman bitane kalacakmı.
    Cevapla
  • Bilmeyen 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli egitim yok kibir cok bilincsiz yasayan insanimiz cok. Ceza yok
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Araba sürmek için ehliyet gerekli ama her ehliyetini alanda araba kullanamıyor malesef. Kimi korkarak kullanıyor, kimi özgüven patlaması yaşayarak son gaz gidiyor. Bu dengesizlik ortadan kalkması için düzgün ve kaliteli bir eğitim şart. En az iki yıl üniversite okur gibi her şartta araba kullanımı için eğitim alınmalı. Bunun başka yolu yok.
    Cevapla
  • Vay arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize bir ülkenin saldırmasına gerek yok abd ırakı alırken kaybettiği asker sayısı bizim bir yılda bayram yolculuklarında kaybettiğimiz insan sayısından daha az..vay arkadaş ne kadar bilinçsiz bir toplum olma yönünde ilerliyoruz..
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Araç kullanımı ve yollar tamamen yasaklanmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması