İBB'de kıyım başladı

Seçimden önce "kimsenin ekmeğiyle oynamayacağını" söyleyen Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında İBB'de kıyım başladı. Seçimden önce İmamoğlu'nun açıklamalarına tepki gösteren İBB Trafik Radyosu Koordinatörü Murat Kazanasmaz'ın işine son verildi.

İBB'de kıyım başladı
İBB'de kıyım başladı
GİRİŞ 16.08.2019 15:00 GÜNCELLEME 16.08.2019 15:05
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İstanbul'daki yerel seçimlerden önce Büyükşehir Belediyesi binası önünde Ekrem İmamoğlu'nu protesto eden Murat Kazanasmaz'ın işine son verildi. 

 

 

İBB Trafik Radyosu Koordinatörü olan Kazanasmaz, bazı belediye çalışanıyla birlikte basın açıklaması yapmış, İmamoğlu'na tepki göstermişti. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, seçimden önce yaptığı açıklamalarda haksız yere kimsenin işine son verilmeyeceğini vadetmişti. Ancak Büyükşehir Belediyesi'nde kıyım başladı.

 

 

İBB Trafik Radyosu Koordinatörü Murat Kazanasmaz işten çıkarıldı. 

YORUMLAR 46
  • lazoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    hükümet buna bir yasacikarmali baskanlae degisdiginde kimse isinden cikatilamayak
    Cevapla
  • Vehdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Uzulme dostum akparti bu ulkeye kazandirdigi isci veya memuru her nekadar belediyecilikler dislarsa bile illaki kol kanat olacaktir sizin durumdakilere
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    O kripto ekruma güven olmaz.
    Cevapla
  • olan yine Anadoluya 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul AK Parti döneminde aldığı hizmeti hiç bir dönemde almadı. Hayaline bile gelmeyen hizmetler aldı. Sonuç da ortada. Bu sonuç İstanbulda yaşayanları şımartmanın sonucudur. Oysa her zaman ak partinin yanında duran Anadolu şehirleri ödül türü hizmet alamadılar. Ama yine de hükümetin yanında oldular. Umarım ak parti ve hükümet bunu farkeder de biraz da Anadoluya bakar. Olan garibana oldu.
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Rad. Suresi 11. ayet Nahl suresi 34. ayet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı