Konya'nın Çumra ilçesi yakınlarında  bir tanker  koyun sürüsünün arasına daldı.Çok sayıda hayvanının telef olduğu kaza saniye saniye kameraya yansıdı.

Olay dün sabah saatlerinde Çumra Yolu'nda meydana geldi.  Yol kenarında otlayan koyun sürüsü  yola çıktı. Yola çıkan koyun sürüsünün fark eden bir otomobil yavaşlayarak emniyet şeridine girdi ancak bu sırada arkadan gelen tanker duramayarak yaklaşık 100 koyunun arasına daldı.  Tankerin altında kalarak ezilen çok sayıda koyun  telef oldu. Yaşanan kaza ise saniye saniye otomobilin araç kamerasına yansıdı.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Mustafa 20.08.2019 23:36
    Arkadaşlar kimse istemez böyle olmasını bn şöyle fark etim koyun lar kendiliğinden yola cıkmış çünkü coban yok orda öyle görünüyor yinide olacak olmalı sadice tedbirsizlik var bir ders olsun besiçilere
  • Mustafa 18.08.2019 10:19
    Gece vakti o koyunların otoyolda ne işi var!!!
  • mundar gitmesinler 17.08.2019 23:55
    yaralıları hemen besmeleyle kesin
  • Azrail (a.s.) 17.08.2019 22:55
    Azrail’in (a.s.) görevi ölüm sırasında canlıların ruhunu almak olduğu için “melekü’l-mevt/ölüm meleği” adıyla anılmıştır.. Ayet-i kerimede buyrulur : “Sizin için görevlendirilen ölüm meleği canınızı alacak, sonra Rabbinize döndürüleceksiniz.” (Secde, 11) ... “O, kullarının üstünde mutlak hâkimiyet sahibidir. Üzerinize de koruyucu melekler gönderir. Nihayet birinize ölüm geldiği vakit (görevli) elçilerimiz onun canını alır ve onlar görevlerinde asla kusur etmezler.” (Enam, 61)
  • halıl 17.08.2019 22:53
    yolda koyun surusunun ne ısı var..koyun sahıbını ıcerı atmak lazım..daha buyuk kazalar olabılırdı..kıtapsızlar..yazık degılmı onlarda can tasıyorlar..
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek