Acı olay! Kayalıklardan düşen turist öldü

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kelebekler Vadisi'nde yürüyüş yaparken kayalıklardan düşen Polonyalı turist hayatını kaybetti.

Acı olay! Kayalıklardan düşen turist öldü
Acı olay! Kayalıklardan düşen turist öldü
GİRİŞ 19.08.2019 18:44 GÜNCELLEME 19.08.2019 18:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlçede tatil yapan Polonyalı Pıotr Mıkolajczyk (48),Faralya Mahallesi'ndeki patika yoldan Kelebekler Vadisi'nin plajına gitmek için oğluyla yürüyüşe çıktı. Yürüyüş sırasında babasının düştüğünü gören oğlu, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

AA'nın haberine göre olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ile AFAD ekipleri sevk edildi. Jandarma ekiplerinin uçurduğu drone yardımıyla Mıkolajczyk'ın yaklaşık 200 metre aşağıda bulunduğu tespit edildi. Aşağı inen sağlık ekibi, Polonyalı turistin öldüğünü belirledi. Mıkolajczyk'ın cesedi sedyeye konularak vadinin plajına taşındı. Plaja kara yoluyla ulaşımın olmaması nedeniyle JAK botuna alınan ceset, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız Plajı'na getirildi.

Mıkolajczyk'ın cansız bedeni otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

YORUMLAR 1
  • Musa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bolgeyi biliyorum. Faralyadan kelebek vadisine inebilmek için ya tarzan olucan yada usta bir komando. Rıdvan amca yaşıyorsa ve o halatları yenilediyse ne ala yoksa zaten yıllardır çürümüştür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir