Kanser hastası kadından çağrı: Ölmek istemiyorum yardım edin

İstanbul'da yaşayan Mefüze Urşar kanserle mücadele ediyor. Boynunda çıkan kitle nedeniyle ameliyat olması gereken Urşar, "Kanserden ölmek istemiyorum. Lütfen bana yardımcı olun, sesimi duyun" diye çağrı yaptı.

GİRİŞ 20.08.2019 12:09 GÜNCELLEME 20.08.2019 12:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul'da yaşayan Menfüze Urşar, boynunda çıkan kitle nedeniyle ameliyat olmayı bekliyor. Kartal Devlet Hastanesi'nde ameliyat olmayı bekleyen Urşar, sosyal medyadan yardım çağrısı yapıyor. 

 

 

"Ben böyle yaşamak ve kanserden ölmek istemiyorum. Lütfen bana yardımcı olun, sesimi duyun" ifadelerini kullanan Urşar'a sosyal medyadan birçok kişi destek oluyor. Ayrıca Urşar'ın tedavisi için imza kampanyası da başlatıldı.

 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Kafka 4 yıl önce Şikayet Et
    Önemli Olan Tam Manasıyla Allah’a Teslim Olmak ve Sadece O’ndan Yardım Dilemek Gerekir... Evet, Bulunduğun Durum Kolay Bir Şey Değil... Ağır Hem de Çok Ağır Bir İmtihandan Geçiyorsun Rabbim Sabırlar ve Şifalar Versin, Ağrılarını Dindirsin... Ancak Bu Hepimizin Başına Elbet Bir Gün Gelecek Kimse Kendini Garantiye Almasın... Sonsuz Şükür Sahibine Ulaşmanın Tek Yolu Ölümdür, Ölümün de Sebepleri Vardır... Ya Ecelinle, Ya Kazayla Ya da Ölümcül Bir Hastalıkla Olsun Bir Gün Mutlaka Hepimiz Gerçek Dünyayla Tanışacağız, Önemli Olan da Gerçek Olan Dünya Yani Ahiret Yurdu İçin Hazırlığının Olması... Eğer Sen Hazırsan Gerisi Teferruattır...
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür sağlık durumlarına sağlık bakanlığı müdahale etmesi gerekir
    Cevapla
  • Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bol bol istiridye mantarı yesin. Takviye olarak reishi mantar çayı. Hiç et yemesin ve her öğünde istiridye mantarı tüketsin. Çok kısa zamanda tedavi sonuç verir.
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olur inşallah
    Cevapla
  • vatanını seven 4 yıl önce Şikayet Et
    BENİMDE kardeşim mide kanseri yaş 43 kimse sesimizi duymuyor Allah şifalar versin ya şafii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı